ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στέλνουν Λεβέκ στον Παναθηναϊκό οι Γάλλοι

Marseille's forward Bafetimbi Gomis, left, challenges for the ball with Guingamp's defender Dorian Leveque, center, and defender Jeremy Sorbon, during the League One soccer match between Marseille and Guingamp, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's forward Bafetimbi Gomis, left, challenges for the ball with Guingamp's defender Dorian Leveque, center, and defender Jeremy Sorbon, during the League One soccer match between Marseille and Guingamp, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Romain Collet-Gaudin με tweet που έκανε υποστήριξε πως έχει την αποκλειστική πληροφορία πως ο 27χρονος αμυντικός της Γκινγκάμπ Ντοριάν Λεβέκ θα απασχολήσει το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός δίνει τη μάχη του σε δυο ταμπλό στην φετινή Super League αλλά από την Γαλλία ήρθε το πρώτο μεταγραφικό σενάριο για την περίοδο του Ιουλίου.

Σύμφωνα με tweet που έκανε ο Γάλλος δημοσιογράφος, Romain Collet-Gaudin, που είχε αποκαλύψει και τη μετακίνηση του Ενρίκε στον ΠΑΟΚ, υποστηρίζει ότι έχει την αποκλειστική πληροφορία πως ο Ντοριάν Λεβέκ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Γκινγκάμπ το οποίο λήγει το καλοκαίρι και ένας εκ των πιθανών προορισμών του είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο Ντοριάν Λεβέκ γεννήθηκε στις 22 Νοέμβρη του 1989 στη Νοτιοανατολική Γαλλία, στο Ιέρ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ανεσί και το 2008 αποκτήθηκε από την Μπουλόν. Μετά από ένα χρόνο στη δεύτερη ομάδα, προβιβάστηκε στην πρώτη.

Το 2010 αποκτήθηκε από την Γκινγκάμπ, στην οποία ανήκει μέχρι και σήμερα. Το επαγγελματικό του ντεμπούτο έγινε στις 7 Μάρτη, στο ματς της Ligue 1 με αντίπαλο τη Λιόν. Υπήρξε συμπαίκτης με τον Αλγερινό πρώην μέσο του Ατρομήτου, Λοράν Αγκουαζί, και τον Ιβοριανό πρώην επιθετικό του Λεβαδειακού, Ολιβιέ Καπό.

Μπορεί να παίξει τόσο ως δεξί όσο και ως αριστερό μπακ. Θέσεις στις οποίες ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για μια λύση το καλοκαίρι πίσω από τους Χουλτ και Κουλιμπαλί προκειμένου να ενισχύσει και τις δυο πλευρές του.

Σε αυτά τα έξι χρόνια που αγωνίζεται στην Γκιινγκάμπ δεν κατάφερε ποτέ να γίνει αυτό που λέμε βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του αλλά ήταν πάντα μια από τις επιλογές των προπονητών του. Φέτος όμως έχει παίξει ελάχιστα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο αλλά και στο Λιγκ Καπ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στο Europa League και μάλιστα είχε αγωνιστεί και κόντρα στον ΠΑΟΚ έχοντας παίξει και στα δυο ματς σε Τούμπα και Γαλλία.

Στέλνουν Λεβέκ στον Παναθηναϊκό οι Γάλλοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ