ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στασιμότητα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά τις συζητήσεις με τη Nova και την Cosmote, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να συμφωνήσει για τις μεταδόσεις των αγώνων του την επόμενη σεζόν.

Όπως για τις περισσότερες ΠΑΕ, τα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο αποτελούν τη βάση του προϋπολογισμού του Παναθηναϊκού. Επομένως, είναι λογικό να ψάχνει την υψηλότερη πρόταση για την επόμενη σεζόν, την πρώτη εκτός κεντρικής διαχείρισης μετά από πολλά χρόνια.

Οι συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Nova έχουν διακοπεί με απόφαση της δεύτερης, ενώ με την Cosmote έχουν προχωρήσει, αλλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τελικές. Το ζητούμενο για το Τριφύλλι είναι να πάρει άμεσα μία προκαταβολή, που θα τη χρησιμοποιήσει στην προσπάθεια του για να πάρει την άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη και ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται σε θέση ισχύος. Μπορεί να διαθέτει βαρύ όνομα και εκατομμύρια οπαδούς που αποτελούν ένα εν δυνάμει τηλεοπτικό κοινό, αλλά δεν έχει την αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος και τα δύο συνδρομητικά κανάλια έχουν κάνει μικρότερες προσφορές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ