ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάικος: "Θέλω να πιστεύω ότι ανήκει οριστικά στο παρελθόν το πρόβλημα μου"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πασχάλης Στάικος έπαιξε για πρώτη φορά φέτος επίσημα σε αγώνα πρωταθλήματος και είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Πέρα από της νίκης, της αντίδρασης και του πόντου που πήρε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την ΑΕΛ τη δική του ξεχωριστή σημασία είχε και η χρησιμοποίηση του Πασχάλη Στάικου για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς.

Ο διεθνής μέσος αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας στην αρχή της περιόδου τα οποία όμως τα ξεπέρασε και όπως δήλωσε και μετά το τέλος του αγώνα με τους "βυσσινί" θέλει να πιστεύει ότι ανήκουν οριστικά πλέον στο παρελθόν.

"Πιστεύω είναι μία ανταμοιβή για το πρόβλημα που πέρασα. Ήρθε αυτή η στιγμή και έπαιξα, είμαι χαρούμενος που έπαιξα όμως πιο χαρούμενος είμαι για το γεγονός ότι η ομάδα κέρδισε. Να γίνει το κλίμα καλύτερο, όπως είχαμε συνηθίσει πριν τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ".

Για την επιστροφή του:
"Δεν ήταν η πρώτη μου φορά ήταν η δεύτερη που έπαιξα. Ήταν δικαίωση. Πέρασα δύσκολα, έκανε αρκετή υπομονή όμως όλα πήγαν καλά. Ο Θεός με βοήθησε και όλα πήγαν καλά".

Για το πρόβλημα του:
"Το πρόβλημα που αντιμετώπισα θέλω να πιστεύω ότι ανήκει οριστικά στο παρελθόν".

Για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και αν φοβάται μήπως επηρεαστούν:
"Ένα κακό παιχνίδι σε μία περίοδο όπου ήμασταν καλοί πιστεύω δεν είναι ότι χαλάει όλο το κλίμα της ομάδας. Απλώς ήταν ένας στόχος της ομάδας τον οποίο κυνηγούσαμε μέχρι τέλος αλλά δεν μας βγήκε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε κάνει".

Για το αν βγήκε αντίδραση:
"Πιστεύω ότι βγήκε μια αντίδραση απόψε".

Για τη συνέχεια:
"Πιστεύω θα είναι εξίσου καλή όσο τον τελευταίο καιρό. Είμαστε μια καλή ομάδα και φαίνεται ότι έχουμε βρει τα πατήματα μας. Σήμερα είχαμε αρκετές αλλαγές, οι οποίες βοήθησαν και στην αντίδραση της ομάδας πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ