ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού ο Χριστοφή!

Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού ο Χριστοφή!

Οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης έχουν καλή άποψη για τον εξτρέμ της Ομόνοιας, Δημήτρης Χριστοφή, ο οποίος μπορεί να μείνει ελεύθερος. Έχουν προταθεί και άλλοι παίκτες.

Εξ’ ορισμού, ο Παναθηναϊκός του χαμηλού μπάτζετ θα αναζητήσει προσιτές και ψαγμένες επιλογές στις μεταγραφές. Οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης έχουν σε εκτίμηση την κυπριακή αγορά, θεωρώντας πως μπορούν να εντοπίσουν ποδοσφαιριστές με μικρό κόστος και με προοπτικές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ο Βραζιλιάνος στόπερ του ΑΠΟΕΛ, Καρλάο, ο οποίος είχε προταθεί παλαιότερα και τον Ιανουάριο κατέληξε στη Serie A, αγωνιζόμενος στην Τορίνο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δημήτρης Χριστοφή της Ομόνοιας είναι από αυτούς που απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Ο Κύπριος εξτρέμ πραγματοποιεί καλή σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα, έχοντας 24 συμμετοχές με 7 γκολ και 7 ασίστ. Πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό με πολλά προσόντα, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις και να βοηθήσει.

Ο Χριστοφή δεσμεύεται έως τις 30 Ιουνίου του 2017, όμως η Ομόνοια διατηρεί οψιόν ανανέωσης για ένα έτος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, παράλληλα υφίσταται όρος που του επιτρέπει να συμφωνήσει με ομάδα εκτός Κύπρου, αρκεί να δεχτεί πρόταση με αποδοχές υψηλότερες των 250.000 ευρώ.

Γενικότερα, πέραν του Χριστοφή, ο Παναθηναϊκός θα «σκανάρει» τις επιλογές από τη Μεγαλόνησο. Ποδοσφαιριστές όπως ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ, Βινίσιους του ΑΠΟΕΛ και ο Ισπανός επιτελικός μέσος του Απόλλωνα Λεμεσού, Μιγκέλ Μπεντόγια μένουν ελεύθεροι και αποτελούν ελκυστικές περιπτώσεις. Βέβαια, πιο αναλυτικές συζητήσεις θα γίνουν στο προσεχές χρονικό διάστημα, όταν θα αποφασιστεί οριστικά το μπάτζετ.

Το όνομα του διεθνούς Κύπριου (43 συμμετοχές - 7 γκολ) έχει αναφερθεί και στο παρελθόν για Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό - ΠΑΟΚ, αλλά είχε πωληθεί το 2013 στη Σιόν αντί 1,1 εκατ. Ευρώ. Επέστρεψε στην Ομόνοια τον Ιανουάριο του 2016 και εφέτος μετράει 7 γκολ και 7 ασίστ σε 27 ματς όλων των διοργανώσεων. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ένωση Παραλιμνίου, όπως και ο 39χρονος, πλέον, Μιχάλης Κωνσταντίνου, πριν από 24 χρόνια...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ