ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μιλάει με Κάτσε ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Εργκούς Κάτσε είναι σε επαφή με ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συζητώντας το ενδεχόμενο μετακίνησης του από τον ΠΑΟΚ στο "τριφύλλι". Στην Αθήνα ο παίκτης.

Προτεραιότητα ζωτικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό είναι να παραχωρήσει παίκτες την τελευταία μέρα των μεταγραφών, προκειμένου να βάλει ρευστό στα ταμεία του. Την ίδια ώρα όμως οι "πράσινοι" προσπαθούν να κάνουν κινήσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ, στο μέτρο του δυνατού.

Μια τέτοια περίπτωση για το "τριφύλλι" είναι ο Εργκούς Κάτσε. Μια ημέρα μετά το "ναυάγιο" της μεταγραφής του στον ΑΠΟΕΛ, ο χαφ του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με σκοπό να συζητήσει το ενδεχόμενο ένταξης του στους "πράσινους" και να συνεχίσει τουλάχιστον για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Κάτσε είναι ήδη στην Αθήνα και αναμένονται εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι στο Sport24.gr για να ενημερωθείτε για την πορεία των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών, αλλά και την κατάληξη υπόθεσης της μεταγραφής του Κουρμπέλη από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κρίνονται τα πάντα στο φινάλε των μεταγραφών
Ο Κουρμπέλης αποφασίζει για τον χαφ του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ