ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Ουζουνίδης

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να συζητήσει με την διοίκηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.

Ο 50χρονος τεχνικός μοιάζει να φτάνει στα όρια του πλέον και δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτε όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα, ακόμη και να παραιτηθεί.

Στις συσκέψεις των τελευταίων ημερών, ο Αγησίλαος Τουμαζάτος αναφέρεται συνέχεια σε περιστολή δαπανών και σε μείωση του λειτουργικού κόστους, μεταφέροντας τις εντολές του Γιάννη Αλαφούζου. Την ίδια στιγμή, ο μεγαλομέτοχος δεν έχει αποδεχτεί τα αιτήματα του Μαρίνου Ουζουνίδη, για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτή η κατάσταση έχει φθείρει τον Ουζουνίδη, ο οποίος στις επόμενες ημέρες θα πάρει τις αποφάσεις του. Εάν δεν αλλάξει κάτι, ίσως το σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" να είναι το τελευταίο του στην τεχνική ηγεσία. Σε κάθε περίπτωση, όπως είχε καταγράψει προ ημερών το Sport24.gr, η παραμονή του Ουζουνίδη θα κρίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

Αξιοσημείωτο είναι ότι παρατηρείται μία εσωτερική διχογνωμία στην ΠΑΕ. Ο Αλαφούζος δεν δηλώνει ανοιχτά ότι θέλει να διώξει τον Ουζουνίδη, αλλά με την απότομη μείωση του μπάτζετ τον ωθεί στην έξοδο. Ταυτόχρονα, όμως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ και ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου εκφράζουν την απόλυτη στήριξη τους στον προπονητή.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, στην τελευταία συνεδρίαση ορίστηκε μπάτζετ 100.000 ευρώ που μπορεί να διατεθεί για μεταγραφές και το θέτουν στην ευχέρεια του Ουζουνίδη και του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου. Άλλα τα “θέλω” του ιδιοκτήτη και άλλα της διοίκησης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ουζουνίδης θα αποφασίζει μέρα με τη μέρα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ