ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα άκρα: Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο σπίτι του Αλαφούζου

Κατάθεση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και της "Καθημερινής", Γιάννη Αλαφούζου, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τη νομιμότητα χορήγησης δανείων από τράπεζες σε κόμματα και ΜΜΕ, την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Κατάθεση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και της "Καθημερινής", Γιάννη Αλαφούζου, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τη νομιμότητα χορήγησης δανείων από τράπεζες σε κόμματα και ΜΜΕ, την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου μετά το παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού και φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του εφοπλιστή.

Οι αντιδράσεις των φίλων του Τριφυλλιού κατά του Γιάννη Αλαφούζου άρχισαν να παίρνουν και άλλες μορφές, εκτός από τα συνθήματα και τα πανό στη διάρκεια των παιχνιδιών του Παναθηναϊκού.

Το βράδυ της Παρασκευής (19/1), μετά τη λήξη της μπασκετικής αναμέτρησης στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αρκετοί "πράσινοι" οπαδοί κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου, που βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια.

Οι οπαδοί μετέβησαν με μηχανάκια έξω από την οικεία του εφοπλιστή και παρέμειναν για λίγα λεπτά, φωνάζοντας εναντίον του υβριστικά συνθήματα και απαιτώντας να σταματήσει να παίζει με το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Μετά από λίγο, οι οπαδοί αποχώρησαν και διαλύθηκαν, χωρίς να σημειωθεί κάτι περισσότερο ή να προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Είναι η πρώτη φορά που οι φίλοι του Τριφυλλιού επιλέγουν να αντιδράσουν έτσι, προφανώς με αφορμή τις συζητήσεις για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέντο στον Ολυμπιακό.

Σαφώς, ο κόσμος του Παναθηναϊκού χρεώνει στον Αλαφούζο τη διακοπή της χρηματοδότησης και την εγκατάλειψη της ΠΑΕ, καθώς και την εμπλοκή του Συλλόγου σε εξωποδοσφαιρικά ζητήματα. Εντούτοις, η προοπτική της πώλησης του καλύτερου αμυντικού του ροστερ στον Ολυμπιακό, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...

Ήταν η πρώτη φορά που οπαδοί βρέθηκαν έξω από το σπίτι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και μένει να φανεί αν τέτοιες ενέργειες θα έχουν και συνέχεια. Διότι είναι βέβαιο ότι όσο θα περνά ο καιρός και η ομάδα θα πηγαίνει χειρότερα, τόσο θα μεγαλώνει η δυσαρέσκεια τους...

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μεταβιβάσει τις μετοχές του στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία", είχε δεχτεί ανάλογη επίσκεψη, αλλά τότε ήταν μεσημέρι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ