ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκόραρε μετά από δυόμισι χρόνια ο Μπεργκ με την Εθνική Σουηδίας

Σκόραρε μετά από δυόμισι χρόνια ο Μπεργκ με την Εθνική Σουηδίας

Ο Μάρκους Μπεργκ βρήκε δίχτυα με την φανέλα της Εθνικής Σουηδίας στο φιλικό με το Ιράν σκοράροντας και πάλι με την φανέλα με το εθνόσημο μετά από δυόμιση χρόνια. (VIDEO)

Επιστροφή στα γκολ για τον Μπεργκ μετά από δυόμισι χρόνια με την Εθνική Σουηδίας. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού βρήκε δίχτυα στο φιλικό της Τρίτης κόντρα στο Ιράν πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος μετά από ασίστ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο 22'.

Ο άσος του τριφυλλιού ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα ως δίδυμο στην επίθεση με τον Ιμπραχίμοβιτς σε ένα καθαρό 4-4-2 των Σουηδών και ήταν αρκετά δραστήριος.

Η Σουηδία άνοιξε το σκορ στο 12' με κεφαλιά του αρχηγού της μετά από ωραία σέντρα από τα δεξιά και το 2-0 ήρθε από τον Μπεργκ.

Ήταν μια σέντρα από τα αριστερά με τον Ιμπραχίμοβιτς να παίρνει την κεφαλιά προς τον Μπεργκ και ο επιθετικός των πράσινων με αριστερό κοντινό βολέ έκανε το 2-0.

Αγωνίστηκε για 65 λεπτά

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Σουηδός σούπερ σταρ έγινε αλλαγή και έτσι ο ο άσος του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε αυτός στην κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα στο 47' έχασε μια ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο τέρμα όταν σε βαθιά μπαλιά πίσω από το κέντρο επιχείρησε να κάνει σουτ με την μια αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα.

Ο φορ του τριφυλλιού αποχώρησε από την αναμέτρηση στο 65' δίνοντας την θέση του στον Ταλίν και ολοκληρώνοντας με θετικό τρόπο την παρουσία του στο φιλικό με το Ιράν.

Ο Μπεργκ είχε να σκοράρει με την Εθνική Σουηδίας από τις 11 Σεπτέμβρη του 2012 και είναι σίγουρο ότι αυτό το γκολ θα του ανεβάσει και άλλο την ψυχολογία του.

Το φιλικό παιχνίδι με το Ιράν ολοκληρώθηκε με τους Σουηδούς να επικρατούν με 3-1 με τον Τοιβόνεν να σκοράρει στο 89' για την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ