ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκόραρε με την Σουηδία ο Μπεργκ

Sweden's Marcus Berg tries to score during a Euro 2016 qualifying Group G soccer match between Russia and Sweden in the Otkrytie Arena stadium in Moscow, Saturday, Sept. 5, 2015. (AP Photo/Denis Tyrin)
Sweden's Marcus Berg tries to score during a Euro 2016 qualifying Group G soccer match between Russia and Sweden in the Otkrytie Arena stadium in Moscow, Saturday, Sept. 5, 2015. (AP Photo/Denis Tyrin) AP

Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε το τρίτο γκολ της Σουηδίας στη νίκη επί της Λευκορωσίας σκοράροντας με κεφαλιά. Πολύ καλή η παρουσία του Σουηδού στράικερ του Παναθηναϊκού ο οποίος κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι Σκανδιναβοί. (VIDEOS)

Η Σουηδία είχε εύκολο έργο στο ματς των προκριματικών για το Μουντιάλ επικρατώντας της Λευκορωσίας με 4-0 και έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο άσος του Παναθηναϊκού βρήκε δίχτυα, πιστοποιώντας την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται από τις αρχές του 2017 και έγραψε το 3-0 για την ομάδα του.

Ο Μπεργκ με κεφαλιά μπόρεσε και νίκησε τον Γκορμπούνοφ ο οποίος έκανε κακή έξοδο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αν και υπήρξε διαμαρτυρία ότι δεν είχε περάσει όλη η μπάλα τη γραμμή σε μια δύσκολη φάση με τον διαιτητή όμως να δείχνει σέντρα.

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ για τον Μπεργκ στα τέσσερα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ ενώ ο ηγέτης του τριφυλλιού αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση.

Ο άσος του Παναθηναϊκού όμως δεν πέτυχε μόνο το γκολ αλλά είχε και εξαιρετική παρουσία στην διάρκεια της αναμέτρησης. Ήταν αυτός μάλιστα που κέρδισε το πέναλτι στο 18' με το οποίο ο Φόρσμπεργκ νίκησε τον γκολκίπερ του Ατρόμητου για το 1-0.

Επίσης επτά λεπτά αργότερα ο Μπεργκ βγήκε πανέμορφα στην επίθεση και ανακόπηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής κερδίζοντας την κίτρινη κάρτα.

Ο φορ των πράσινων θα μπορούσε να είχε σκοράρει από το πρώτο μέρος αλλά σε μια φάση που βγήκε τετ α τετ επιχείρησε το σουτ αλλά ο Γκορμπούνοφ αν και η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του την βρήκε ελάχιστα και άλλαξε την πορεία της.

Τραγικό λάθος του Γκορμπούνοφ στο 2-0

Ο Μπεργκ βρήκε ως αντίπαλο του στο ματς της Σουηδίας τον Γκορμπούνοφ που παίζει στον Ατρόμητο αλλά και τον Σίγκνιεβιτς που αγωνίζεται στον Πλατανιά με την αναμέτρηση να έχει έντονη "μυρωδιά" από Super League.

Ο Γκορμπούνοφ μάλιστα στο 2-0 από πλευράς Σουηδίας έκανε τρομερό λάθος καθώς το σουτ του Φόρσμπεργκ έξω από την περιοχή ήταν αδύναμο και ενώ έδειχνε ότι δεν θα έχει πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα αυτή πέρασε κάτω από τα πόδια του.

PHOTO CREDITS: AP Photo/Denis Tyrin

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ