ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκανάρει την Championship ο Στιλ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουκ Στιλ έχει συζητήσεις με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Μίντλεσμπρο, ώστε να αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό. Περιμένει ο Διούδης. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Τις επιλογές του στην Championship μελετά ο Λουκ Στιλ τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχει την ανταπόκριση που περίμενε. Ο 32χρονος τερματοφύλακας έχει καλό όνομα στο Νησί, αλλά τη δεδομένη χρονική περίοδο μοιάζει να μην αποτελεί προτεραιότητα για τις ομάδες που δεν έχουν "άσο".

Η Ρέντινγκ προτίμησε τον Ιταλό, Βίτο Μανόνε από τη Σάντερλαντ, ενώ με τη Μπλάκμπερν υπάρχει παρανόηση, αφού συζητά με τον 26χρονο Άγγλο γκολκίπερ, Τζέισον Στιλ, που είναι συνεπώνυμος με τον συνάδελφο του, του Τριφυλλιού...

Εσχάτως, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που αναζητά τερματοφύλακα, διερευνά τον ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού, καθώς και η Μίντλεσμπρο, που έχει τον Στιλ ως εναλλακτική για τον Ιρλανδό, Ντάρεν Ράντολφ. Όμως, με καμία από τις δύο δεν φαίνεται να υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις προς το παρόν.

Το σίγουρο είναι ότι ο Στιλ συζητά να διακόψει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, αρκεί να καταλήξει στον επόμενο προορισμό του. Δεν επιθυμεί να φύγει χωρίς να εξασφαλίσει το μέλλον του, διότι θεωρεί κρίσιμη τη φετινή σεζόν και δεν έχει το περιθώριο να μείνει χωρίς συμβόλαιο.

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ Ο ΔΙΟΥΔΗΣ

Ο Σωκράτης Διούδης είναι η πρώτη επιλογή για την αντικατάσταση του Στιλ και ο Παναθηναϊκός έχει καταρχήν συμφωνία με τον Άρη. Ωστόσο, θα κλείσει τη μεταγραφή μόνο εφόσον μετά την αποδέσμευση του Άγγλου. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να αποκτήσει τον 24χρονο τερματοφύλακα, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα στο μπάτζετ για κινήσεις εκτός σχεδιασμού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ