ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Πέρασα φανταστικά στην Ελλάδα, είχα θέματα με τη διαιτησία"

Σισέ: "Πέρασα φανταστικά στην Ελλάδα, είχα θέματα με τη διαιτησία"
EUROKINISSI

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σε συνέντευξη του σε αθλητικό περιοδικό αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, τη διαιτησία στην Ελλάδα και την κόντρα του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο "Four Four Two" του Αυγούστου παραχώρησε συνέντευξη ο Τζιμπρίλ Σισέ με τον Γάλλο φορ του Παναθηναϊκού να μιλάει για άλλη μια φορά για την αγάπη του για το τριφύλλι, να στέκεται στην κόντρα που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να μην ξεχνάει την ελληνική διαιτησία.

Ήδη μάλιστα έχει κυκλοφορήσει ένα μέρος των όσων έχει πει ο πρώην σέντερ φορ των "πράσινων" που τονίζει:

Για το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό:
"Πέρασα φανταστικά στην Ελλάδα. Αγαπώ το κλαμπ. Όντως έχω κάνει τατουάζ με το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτό και τα αστέρια του Champions League που έκανα μετά την κατάκτηση με τη Λίβερπουλ είναι τα μοναδικά πάνω μου που συνδέονται με το ποδόσφαιρο".

Για το τι είχε γίνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο ντέρμπι του Καλόπουλου το 2011:
"Είχα έναν τσακωμό με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού μετά από ένα ντέρμπι. Δεν ήρθαμε σε επαφή αλλά δεν συμπαθούσαμε ο ένας τον άλλο".

Για τις διαιτησίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα:
"Είχα πολλά θέματα με τη διαιτησία. Έχει περάσει καιρός αλλά ακόμη με ενοχλεί όταν τα θυμάμαι. Ήταν τόσο κακές οι αποφάσεις και μία φορά χάσαμε ένα κρίσιμο ματς λόγω μιας τέτοιας απόφασης. Έπρεπε να αντιμετωπίσω τον διαιτητή καθώς είχα πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ. “Ήταν οφσάιντ” τον ρώτησα; “Όχι” μου απάντησε. “Τότε γιατί το ακύρωσες” τον ξαναρώτησα. “Έ, ξέρεις ο βοηθός σήκωσε τη σημαία” μου είπε και τον ρώτησα “Ποιος διαιτητεύει; Εσύ ή αυτός”. Ήταν πολύ γελοίο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ