ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Πάρτε με πίσω στον Παναθηναϊκό"

Σισέ: "Πάρτε με πίσω στον Παναθηναϊκό"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αφού θυμήθηκε την πρώτη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό θέλησε για ακόμη μία φορά να δείξει την επιθυμία του να επιστρέψει.

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τον Ιούνιο του 2009 όταν ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος άσος με τη βοήθεια των θαυμαστών του θυμήθηκε εκείνη την ημέρα και ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram όπου ποζάρει μαζί με το Νικόλα Πατέρα κρατώντας για πρώτη φορά στα χέρια του τη φανέλα του τριφυλλιού.

Στο ποστάρισμα του όμως πέρα από την ανάμνηση του την οποία τη συνόδευσε με την φράση: "Έχουν περάσει ήδη οκτώ χρόνια απ' εκείνη την ημέρα" θέλησε για ακόμη μια φορά να στείλει ένα μήνυμα προς άπαντες στο τριφύλλι.

Ο Γάλλος φορ ο οποίος δεν έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα όπως θα το ήθελε αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει ότι είναι εδώ, έστω και αν έχει να παίξει για σχεδόν δυο χρόνια.

Ο Σισέ λοιπόν στα χασταγκς που χρησιμοποίησε έβαλε τις λέξεις Θύρα 13, Παναθηναϊκός, αληθινή αγάπη και έκλεισε με το χασταγκ: "Πάρτε με πίσω" φανερώνοντας την επιθυμία του να επιστρέψει.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και λίγες ώρες νωρίτερα ο Σισέ με ένα ακόμη ποστ είχε θυμηθεί τον Παναθηναϊκό καθώς είχε ανεβάσει το τατουάζ με το τριφύλλι και το νταμπλ της σεζόν 2009-2010.

Already 8 years since that day. #gate13 #panathinaikos #truelove #takemeback

A post shared by Cisse Djibril (@djibrilcisse1981) on


.#thedouble #gate13 #unlionnemeurtjamais #panatha #truelove #panathinaikos @ptsironis13 @panathinaikos_1908

A post shared by Cisse Djibril (@djibrilcisse1981) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ