ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σιλά: "Θα γίνω ακόμα πιο σκληρός"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιακουμπά Σιλά έκανε ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό και μίλησε στο Sport24.gr για την απόδοση του και για τις επιρροές που φτάνουν στην ομάδα από την πιθανή αποχώρηση του Αλαφούζου.

Έχει τη διάθεση να γίνει ακόμα πιο σκληρός για να προστατεύσει την εστία του Παναθηναϊκού, αλλά δεν προτίθεται να ασχοληθεί με το ιδιοκτησιακό... Ο Γιακούμπα Σιλά επέμεινε ότι η δουλειά του βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο.

Ο Αφρικανός αμυντικός χαφ έμεινε ικανοποιημένος από την πρώτη του εμφάνιση με το τριφύλλι και πλέον περιμένει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του. Όσο για το μέλλον, τόνισε ότι είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα νικηφόρο σερί, μετά την κακή αρχή στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιλά στο Sport24.gr:

- Είσαι ικανοποιημένος από την πρώτη σου εμφάνιση με την ομάδα;
"Ναι, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Περίμενα με ανυπομονησία να αγωνιστώ και είμαι χαρούμενος γιατί συνδυάστηκε η παρουσία μου με τη νίκη της ομάδας. Χρειαζόμασταν τη νίκη, γιατί δεν είχαμε αρχίσει καλά και το αποτέλεσμα είναι σημαντικό. Ο αντίπαλος μας ήταν σκληρός και μας δυσκόλεψε, αλλά θεωρώ ότι ελέγξαμε το ρυθμό και κάναμε ότι έπρεπε για να νικήσουμε. Πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να ανεβούμε στη βαθμολογία".

- Είσαι στην κατάσταση που χρειάζεται για να παίξεις σε ολόκληρο ματς και να βοηθήσεις;
"Θεωρώ ότι για το πρώτο μου παιχνίδι, κατάφερα να δώσω λύσεις και να βοηθήσω στην άμυνα. Δούλεψα πολύ στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας, έχω βελτιώσει τη φυσική μου κατάσταση και πλέον, μπορώ να βοηθήσω. Μου λείπει ο ρυθμός, όμως θα τον βρω μέσα από τα παιχνίδια. Εγώ είμαι έτοιμος και περιμένω τις αποφάσεις του προπονητή".

- Είδαμε ότι είσαι ένας δυναμικός ποδοσφαιριστής. Μπορείς να γίνεις ακόμα πιο σκληρός;
"Ο ρόλος μου είναι να προσπαθώ να μην φτάσουν οι αντίπαλοι στους αμυντικούς και θα χρησιμοποιήσω κάθε τρόπο για να τους εμποδίσω. Είμαι αμυντικός χαφ και πρέπει να παίζω με δύναμη και ταχύτητα, για να κερδίζω τις μονομαχίες. Αυτό έκανα με τον Απόλλωνα και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω στο μέλλον. Σίγουρα, θα αναγκαστώ να γίνω και πιο σκληρός".

- Στην ομάδα έχετε έρθει αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές. Έχετε αντιληφθεί ότι διανύει μία δύσκολη περίοδο; "Ναι, ξέρουμε ότι κάτι συμβαίνει, αλλά εμείς προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας. Η δουλειά μας είναι το ποδόσφαιρο και αυτό μας απασχολεί".

- Δεν σας αγχώνει το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, κ. Αλαφούζος, ψάχνεται για να φύγει;
"Αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν αλλαγές σε διάφορα επίπεδα και το σημαντικό είναι ο καθένας να κάνει αυτό που έχει αναλάβει. Το δικό μου αντικείμενο είναι το ποδόσφαιρο, οπότε δεν έχω λόγο να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ