ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σημαντική διαφορά Παναθηναϊκού, Στραματσόνι στο οικονομικό

Foto Spada - LaPresse02 09 2012 Milano ( Italia )Sport CalcioInter vs Roma  Campionato italiano di calcio serie A Tim 2012 2013 - Stadio Meazza in S.Siro di MilanoNella foto:  mister stramaccioni Photo Spada - LaPresse02 09 2012 Milan ( Italy )Sport SoccerInter vs Roma  Italian Football championship league A Tim 2012 2013 - Mezza Stadium to MilanIn the pic:  mister stramaccioni
Foto Spada - LaPresse02 09 2012 Milano ( Italia )Sport CalcioInter vs Roma Campionato italiano di calcio serie A Tim 2012 2013 - Stadio Meazza in S.Siro di MilanoNella foto: mister stramaccioni Photo Spada - LaPresse02 09 2012 Milan ( Italy )Sport SoccerInter vs Roma Italian Football championship league A Tim 2012 2013 - Mezza Stadium to MilanIn the pic: mister stramaccioni LAPRESSE

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τα είπαν με τον Αντρέα Στραματσόνι συζητώντας αναφορικά με τη συνεργασία των δυο πλευρών αλλά το ραντεβού ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι.

Για περισσότερο από μια ώρα ο Βόκολος τα είπε με τον Αντρέα Στραματσόνι την Πέμπτη (5/11) το μεσημέρι στη Ρώμη συζητώντας για όλα όσα θα ήθελαν να ξέρουν οι δυο πλευρές σε περίπτωση συνεργασίας τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και αυτό ήταν κάτι που βγήκε και στα ρεπορτάζ των Ιταλών που ήταν όμως αρκετά αισιόδοξοι σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς στο ραντεβού των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού με τον Ιταλό τεχνικό και τους εκπροσώπους του, υπήρξε σημαντική διαφορά όταν η συζήτηση πήγε στο οικονομικό κομμάτι.

Μια διαφορά η οποία μπορεί να μην είναι χαώδης αλλά αν δεν υπάρξει υποχώρηση από τη πλευρά του Ιταλού τεχνικού και παράλληλα αύξηση της προσφοράς από πλευράς του Παναθηναϊκού δεν θα βρεθεί η χρυσή τομή. Απαιτείται μια αμοιβαία κίνηση και των δυο πλευρών.

Οπότε, το ραντεβού ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει συμφωνία. Δεν αποκλείεται βέβαια στην διάρκεια της ημέρας να υπάρξει και άλλη επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές και το θέμα να λήξει οριστικά θετικά ή αρνητικά.

Ο Λεωνίδας Βόκολος μάλιστα αναμένεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής από την Ιταλία και να συνεχίσει την βολιδοσκόπηση άλλων τεχνικών που είναι στο στόχαστρο.

Το δημοσίευμα του Dimarzio

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, του γνωστού Gianluka Dimarzio σύμφωνα με το οποίο έχει υπάρξει συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ιταλό τεχνικό αρκεί ο πρόεδρος των πράσινων να εγκρίνει ένα έξτρα μπάτζετ.

Φυσικά δεν διευκρινίζει αν αυτό το έξτρα μπάτζετ αφορά τα χρήματα που θέλει ο Ιταλός προπονητής ή μπάτζετ για ενίσχυση της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ