ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάριο για Λέγκια και Κουλιμπαλί

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κουλιμπαλί EUROKINISSI SPORTS

Η Λέγκια Βαρσοβίας φαίνεται να επανεξετάζει την υπόθεση του Ουσμάν Κουλιμπαλί και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναμονή.

Σε μερικές χώρες η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν έχει λήξει και υπάρχει ένα μικρό περιθώριο για μεταγραφές. Ο ατζέντης του Ουσμάν Κουλιμπαλί επιχειρεί να εκμεταλλευτεί αυτό το άνοιγμα, προκειμένου να φέρει στον Παναθηναϊκό μία πρόταση για τον πελάτη του.

Η Αστάνα είχε ενδιαφερθεί για τον Αφρικανό αμυντικό, αλλά δεν είχε διάθεση να πληρώσει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, ίσως τα δεδομένα να αλλάξουν αν ευσταθούν τα σενάρια για την επανεμφάνιση της Λέγκια Βαρσοβίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία, άνθρωπος της Λέγκια Βαρσοβίας έχει ταξιδέψει στην Αθήνα για μεταγραφική υπόθεση. Η Λέγκια αναζητεί έναν δεξιό μπακ και προσπάθησε να αποκτήσει τον Πολωνό Πάβελ Ολκόβσκι, ο οποίος ανήκει στην Κολωνία, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν ευοδώθηκαν.

Η παρουσία ενός στελέχους της στην Αθήνα επανέφερε στην επικαιρότητα τον Ουσμάν Κουλιμπαλί και τα πολωνικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι θα πραγματοποιηθεί κρούση στον Παναθηναϊκό. Η Λέγκια έχει προς διάθεση 300.000 ευρώ για αγορά, που η Κολωνία δεν τα δέχτηκε. Ίσως για τον Παναθηναϊκό να αποδειχτούν δελεαστικά...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ