ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάριο από Ιταλία για Παναθηναϊκό και Εμπαγέ

Σενάριο από Ιταλία για Παναθηναϊκό και Εμπαγέ

Τον 21χρονο Ιμπραχίμ Εμπαγέ, που αγωνίζεται ως αριστερός και δεξιός μπακ, φέρνουν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού δημοσιεύματα από την Ιταλία. Ο παίκτης της Μπολόνια έχει συνεργαστεί με τον Αντρέα Στραματσόνι στους Νέους της Ίντερ.

Η παρουσία του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού εδώ και είκοσι μέρες έχει πυροδοτήσει και κάποια σενάρια εξ Ιταλίας το τελευταίο διάστημα. Αυτό που "παίζει" από την Τρίτη το βράδυ σε ιστοσελίδες στη γειτονική χώρα μεταξύ των οποίων η «Gazzetta dello Sport» είναι πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιμπραχίμ Εμπαγέ που παίζει στην Μπολόνια.

Ο 21χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1994) άσος από τη Σενεγάλη αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ αλλά έχει παίξει τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως χαφ. Τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς τον είχε στην ομάδα Νέων της Ίντερ αφού ο Εμπαγέ άνηκε στους "νερατζούρι" από το 2012 μέχρι το 2015. Στο διάστημα αυτό βέβαια έπαιξε ως δανεικός στη Λιβόρνο και στη Μπολόνια την οποία βοήθησε να ανέβει στη Serie A και ο iταλικός σύλλογος προχώρησε στην απόκτηση του.

Φέτος όμως δεν έχει παίξει αρκετά έχοντας μόλις δυο εμφανίσεις. Τα δημοσιεύματα μεταξύ άλλων γράφουν:

« Είναι πολύ πιθανό να αλλάξει φανέλα τον προσεχή Ιανουάριο ο Ιμπραχίμα Εμπαγέ. Ο Σενεγαλέζος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Μπολόνια και αν δεν αλλάξει κάτι, τότε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, είναι έτοιμος να τον πάρει στην Ελλάδα. Ο Εμπαγέ δεν έπεισε ούτε τον Ντέλιο Ρόσι, ούτε τον Ντονατόνι. Ο ίδιος επιθυμεί μια αλλαγή στην καριέρα του και προτάσεις υπάρχουν. Υπάρχει σίγουρα το ενδιαφέρον του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον ξέρει από την Ίντερ, αλλά δεν είναι μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Τζένοα έχουν ρωτήσει, επίσης, για τον παίκτη».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ