ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σεϊταρίδης: "Πότε μιλήσαμε μαζί 'κύριε' Αντωνιάδη;"

Σεϊταρίδης: "Πότε μιλήσαμε μαζί 'κύριε' Αντωνιάδη;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης διέψευσε τις δηλώσεις του Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος υποστήριξε πως ο παλαίμαχος αμυντικός του Παναθηναϊκού τού έκανε παράπονα επειδή δεν τον κάλεσε στη συνάντηση με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Σε διάψευση όσων δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης για το πρόσωπό του προχώρησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο παλαίμαχος αμυντικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως, παρά τα λεγόμενα του κ. Αντωνιάδη, ο ίδιος δεν εξέφρασε ποτέ παράπονα για το γεγονός πως δεν βρέθηκε στη συνάντηση των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με τον επιχειρηματία , Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Μάλιστα, στην ανάρτηση του χρησιμοποιεί μέσα σε εισαγωγικά τη λέξη "κύριος", προτού αναφερθεί στον Αντώνη Αντωνιάδη, απ' τον οποίο ζητάει να σταματήσει τις δηλώσεις που δεν ισχύουν, για τα μάτια του κόσμου.

"Ο 'κύριος' Αντωνιάδης δήλωσε ότι του έκανα παράπονα γιατί δε με ενημέρωσε για τη συνάντηση. Πότε έγινε αυτό 'κύριε' Αντωνιάδη,γιατί από όσο θυμάμαι δεν έχουμε μιλήσει ποτέ οι δυό μας, ούτε προσωπικά, ούτε τηλεφωνικά.Σταματήστε τις δηλώσεις που δεν ισχύουν, για τα μάτια του κόσμου...", αναφέρει το ποστ.

Δείτε την ανάρτηση:

Σεϊταρίδης: "Πότε μιλήσαμε μαζί 'κύριε' Αντωνιάδη;"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ