ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε πρώτο πλάνο η πώληση του Μπεργκ, έπονται οι μεταγραφές

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την Δευτέρα (26/6) υπάρχει η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν αλλά την ίδια ώρα οι άνθρωποι των "πράσινων" θα προσπαθήσουν άμεσα, μέχρι την Τετάρτη (28/6) να έχει ολοκληρωθεί το deal με την Αλ Αΐν.

Η ώρα για την έναρξη της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό έφτασε με το πρώτο ραντεβού να έχει δοθεί για την Δευτέρα (26/6) το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης". Εκεί όπου οι παίκτες των πράσινων σε γκρουπ θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και ιατρικά τεστ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά από εικοσιπέντε μέρες θα βρεθεί ξανά με τους ποδοσφαιριστές του και θα οριοθετήσει τους στόχους των πράσινων σε μια χρονιά που αναμένεται αρκετά δύσκολη.

ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ "ΜΑΧΗ"

Την ίδια ώρα όμως λίγα χιλιόμετρα μακρυά, στα γραφεία του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι τα στελέχη των πράσινων που έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπου της Αλ Αΐν θα προσπαθήσουν να φέρουν το "deal" πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του.

Άλλωστε στόχος των εκπροσώπων του τριφυλλιού είναι στην διάρκεια της εβδομάδας, θα ήταν καλό αν μπορούσε μέχρι την Τετάρτη (28/6) το "deal" να ολοκληρωθεί με τον Παναθηναϊκό να παίρνει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος απ' αυτή την υπόθεση.

Οι δυο πλευρές είχαν κάποιες επαφές μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά οι εξελίξεις θα τρέξουν από την Δευτέρα και πάλι προκειμένου να φτάσουν και οι δυο στον... συμβιβασμό και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για τους πράσινους ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατομμυρίων ευρώ για το δικό τους ποσοστό θα ήταν το ιδανικότερο έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Αλ Αΐν να ανεβάσει και άλλο την τελευταία της προσφορά που δεν ξεπερνούσε τα 2,5 εκατ. ευρώ ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε οι πράσινοι να συμβιβαστούν και με λιγότερα αν μπει και ποσοστό μεταπώλησης και η προκαταβολή που συμφωνηθεί είναι αρκετά μεγάλη. Όλα αυτά θα συζητηθούν ανάμεσα στις δυο πλευρές στις συζητήσεις που θα υπάρξουν από Δευτέρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Παράλληλα με την πώληση του Μπεργκ οι πράσινοι δεν αποκλείεται να φέρουν εις πέρας και κάποιες μεταγραφές για τις οποίες ήδη είχαν ξεκινήσει συζητήσεις εδώ και καιρό και τις είχαν φτάσει σε κάποιο καλό σημείο. Με πρώτη και καλύτερη του Αλτμάν από το Ισραήλ.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ο διεθνής άσος να είναι και η πρώτη μεταγραφή των πράσινων τη σεζόν που διανύουμε. Άλλωστε η περίπτωση του έχει φτάσει σε πολύ καλό σημείο τις τελευταίες ώρες.

Σε δεύτερο πλάνο θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες υποθέσεις με τον Κολοβέτσιο να είναι μια εξ αυτών, όχι όμως ακόμα ολοκληρωμένη καθώς υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν ώστε ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ να ντυθεί στα πράσινα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ