ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου
Γιαννακόπουλος, Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα βήμα πιο κοντά βρίσκεται η συμφωνία ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ, μετά το ραντεβού των δυο πλευρών την Παρασκευή το βράδυ.

Λίγο μετά τις 12:00 ολοκληρώθηκε το ραντεβού ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο που πραγματοποιήθηκε ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει το πλάνο του PAO Foundation.

Οι δυο άνδρες κάθισαν γύρω από το ίδιο τραπέζι για σχεδόν δυο ώρες μιλώντας φυσικά για το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε θετικό κλίμα και θετική διάθεση και από τις δυο πλευρές ώστε να ολοκληρωθεί το "deal". Έγιναν μάλιστα και λεπτομερείς συζητήσεις για το πως θα μπορούσε να προχωρήσει το όλο εγχείρημα.

Μετά το ραντεβού της Παρασκευής μάλιστα και με βάση τις πρώτες πληροφορίες η συμφωνία βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί 100%. Στα περισσότερα ζητήματα που συζήτησαν υπήρξε σύγκλιση απόψεων και σε όσα εκκρεμούν, οι διαφορές τους είναι μικρές.

Οι δυο άνδρες συμφώνησαν να βρεθούν ξανά τις επόμενες μέρες από κοντά, πιθανότατα την Κυριακή, και να συζητήσουν και επί μέρους θέματα και λεπτομέρειες για το πως θα μπορούσε να γίνει πράξη το όρμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το PAO Foundation.

Έτσι και αλλιώς, η υπόθεση δεν θα μπορούσε να τελειώσει στο αποψινό ραντεβού, διότι ο οργανισμός που θα αναλάβει τις μετοχές, ακόμα δεν είναι έτοιμος. Άρα, οι δύο επιχειρηματίες έθεσαν τις παραμέτρους της συνεργασίας τους και θα προχωρήσουν.

Είναι εύλογο μάλιστα πως τις επόμενες ώρες ή μέρες θα γίνουν γνωστές και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση της Παρασκευής και τη σύγκλιση απόψεων που υπήρξε και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ