ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε φουλ ρυθμούς ο Βέμερ, στο πρώτο κομμάτι ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Σε φουλ ρυθμούς ο Βέμερ, στο πρώτο κομμάτι ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Δείτε πλάνα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού που διεξήχθη την Δευτέρα (26/10) στο "Γ. Καλαφάτης" με τους πράσινους να γυμνάζονται σε δυο γκρουπ. (VIDEO)

Η αναμέτρηση του Κυπέλλου την Τετάρτη (28/10) με τον Λεβαδειακό δεν δίνει το δικαίωμα στους πράσινους να ξεκουραστούν και για αυτό την Δευτέρα (26/10) το πρόγραμμα περιελάμβανε κανονικά προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης".

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ με όσους έπαιξαν βασικοί στην Τούμπα να τρέχουν και εν συνεχεία να κάνουν διατάσεις για να χαλαρώσουν.

Σε αντίθεση όλοι οι υπόλοιποι δούλεψαν σε φουλ ρυθμούς με τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω στους Βέμερ και Εσιέν. Ο Γερμανός για ακόμη μια μέρα πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα, έπαιξε και στο διπλό και το πιθανότερο είναι πως την Τετάρτη θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Λεβαδειακό ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

Ο Εσιέν από την άλλη έκανε όλο το πρώτο κομμάτι με τους υπόλοιπους πράσινους, και την προθέρμανση και τις ασκήσεις με μπάλα αλλά όταν χωρίστηκαν σε δυο ομάδες για να παίξουν ένα δίτερμα οκτώ εναντίων οκτώ συνέχισε μόνος του.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση των πράσινων και μερικά εντυπωσιακά τέρματα αλλά και επεμβάσεις από τους γκολκίπερ του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ