ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε φουλ ρυθμό ο Τζανδάρης, αποχώρησε προληπτικά ο Κουλιμπαλί

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φάνης Τζανδάρης πήρε μέρος σε όλη την προπόνηση της Πέμπτης και θα βρίσκεται στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού το Σάββατο. Αποχώρησε με την έναρξη του προγράμματος ο Κουλιμπαλί.

Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Φάνης Τζανδάρης με τον Έλληνα μέσο να παίρνει μέρος σε όλο το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα και να δηλώνει διαθέσιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντίθετα ο Κουλιμπαλί αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις πριν την έναρξη του προγράμματος και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπόνησης για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του. Όλα δείχνουν όμως ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό και το Σάββατο θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ανάπτυξης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μουνιέ, Λουτσιάνο, ο Κουρμπέλης έκανε θεραπεία, ο Στάικος έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ο Μολίνς απουσίασε με άδεια, ενώ ο Κουλιμπαλί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ