ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε "έξαρση" οι αποχωρήσεις

Σε "έξαρση" οι αποχωρήσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, η Γκαζιάντεσπορ έχει προχωρημένες συζητήσεις για τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ιβανόφ. Η Λας Πάλμας θέλει τον Γουακάσο, τελειώνει του Δώνη στον Ηρακλή.

Κάτοικος Καναρίων Νήσων ενδέχεται να γίνει ξανά ο Μουμπάρακ Γουακάσο, εφόσον ευσταθούν οι αναφορές των ισπανικών μέσων ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Λας Πάλμας θέλει να επανεντάξει στο ρόστερ της τον Γκανέζο χαφ, 8 μήνες μετά την αποχώρηση του τον Ιούνιο του 2016

Ο Ουζουνίδης έχει δυσαρεστηθεί με τη συμπεριφορά του 26χρονου ποδοσφαιριστή, όμως σκέφτεται να του δώσει δεύτερη ευκαιρία μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Copa Africa 2017.

Φυσικά, πρέπει να διευκρινιστεί πως θα παραχωρήσει (εάν το πράξει) ο Παναθηναϊκός τον Γουακάσο: με δανεισμό ή με μεταγραφή. Διότι θα ήταν λάθος χειρισμός να αποδεσμευτεί ένας εν ενεργεία διεθνής, ο οποίος σε λίγες μέρες θα αγωνιστεί στο Copa Africa 2017 και μπορεί να αυξήσει την αξία του.

Προς το παρόν, ο Γουακάσο βρίσκεται στο Ντουμπάι με την Εθνική ομάδα και συμμετέχει στην προετοιμασία για την αφρικανική διοργάνωση, που αρχίζει στις 14 Ιανουαρίου.

Πάει στην Τουρκία ο Ιβανόφ

Ο Ιβάν Ιβανόφ αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Κέρκυρα και ο λόγος δεν είναι μόνο ότι δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Βούλγαρος αμυντικός έχει προχωρημένες συζητήσεις με την Γκαζιάντεπσπορ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Γκαζιάντεπσπορ καταλαμβάνει την προτελευταία θέση του τούρκικου πρωταθλήματος και αναζητεί ποδοσφαιριστές για να ενισχυθεί. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να μην αποκομίσει κέρδος από τον Ιβανόφ, παρά μόνο να εξοικονομήσει τα χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιο του, που διαρκεί έως τον Ιούνιο του 2019.

Τελειώνει του Δώνη στον Ηρακλή

Ένα ζήτημα που αφορά εμμέσως τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να διευθετηθεί τη Δευτέρα (9/1). Συγκεκριμένα, θα διακοπεί ο δανεισμός του Χρήστου Δώνη στον ΠΑΣ Γιάννινα και άμεσα, θα παραχωρηθεί δανεικός στον Ηρακλή. Ο 24χρονος χαφ αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για τις υπογραφές στα έγγραφα και έπειτα, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στη νέα ομάδα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ