ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε αφιέρωμα της Telegraph ο Λουκ Στιλ

Σε αφιέρωμα της Telegraph ο Λουκ Στιλ
INTIME SPORTS

Ο Λουκ Στιλ συμπεριλήφθηκε σε αφιέρωμα της Daily Telegraph για τους 11 Άγγλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι διαπρέπουν μακριά από την Αγγλία!

Παρότι άρχισε την καριέρα του ως μεγάλο ταλέντο, ο Λουκ Στιλ δεν κατάφερε να αναδειχθεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο και περιορίστηκε στην Championship, μέχρι που ήρθε ο Παναθηναϊκός να του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο 30χρονος γκολκίπερ έχει κεντρίσει την προσοχή των συμπατριωτών του με την καθιέρωση του στην Αθήνα, ιδιαίτερα σε μία εποχή που οι αξιόλογοι Άγγλοι τερματοφύλακες σπανίζουν.

Η αγγλική ιστοσελίδα Telegraph φιλοξένησε ένα αφιέρωμα στους 11 Άγγλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι διαπρέπουν μακριά από το Νησί και ο Στιλ ήταν ένας από αυτούς. Το κείμενο που αφορά τον παίκτη του Παναθηναϊκού είναι το εξής:

"Έχοντας μετακομίσει από την Πίτερμπρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναντι 500.000 λιρών σαν 17χρονο παιδί, ο Λουκ Στιλ δεν μπορούσε να μπει μπροστά από τους Έντβιν Φαν ντερ Σάαρ και Τιμ Χάουαρντ. Έτσι, στα τέσσερα χρόνια της θητείας τους στην ομάδα, απέτυχε να πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο επίπεδο Ανδρών της Γιουνάιτεντ. Πήγε στη Γουέστ Μπρομ, όμως, εκεί που έφτιαξε το όνομά του, ήταν στη Μπάρνσλεϊ, όπου μετακινήθηκε το 2008. Ήταν βασικός μέχρι το 2014, όταν και αποχώρησε για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018".

Στα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα της λίστας συμπεριλαμβάνονται ο Ρέιβελ Μόρισον της Λάτσιο, ο Καζίμ Ρίτσαρντς (πέρασε και από τον Ολυμπιακό) και ο Μίκαελ Μπρίτζες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ