ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαριέγκι: "Αυτό που ζήσαμε σήμερα είναι ένα τσίρκο"

Σαριέγκι: "Αυτό που ζήσαμε σήμερα είναι ένα τσίρκο"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος με όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Βόλου ήταν ο Γιόσου Σαριέγκι, που μετά το ματς αγανακτισμένος τόνισε: "Αυτό που ζήσαμε σήμερα είναι ένα τσίρκο". Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Αισθάνομαι πολύ άσχημα". Καντέ: "Ο στόχος μας μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ".

Αγανάκτηση και οργή ένιωθαν οι "πράσινοι" με όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αν και οι περισσότεροι "πράσινοι" δεν είχαν "όρεξη" για δηλώσεις, ο Γιόσου Σαριέγκι σε δύο ατάκες του απεικόνισε την πραγματικότητα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Καντέ.

Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο ο Βάσκος αμυντικός αρκέστηκε να πει πως αυτά που διαδραματίστηκαν στην ήττα και το περιθώριο του αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" δεν γίνονται ούτε σε τσίρκο!

" Αυτό που ζήσαμε σήμερα είναι ένα τσίρκο. Δεν γίνεται να παίζουμε κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες. Σίγουρα κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο αλλά σήμερα έγιναν πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω, δεν τα έχω ξαναδεί στο ποδόσφαιρο. Σε ένα σοβαρό πρωτάθλημα αυτά δεν συμβαίνουν…" είπε αποχωρώντας ο αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Πρωτόγνωρα στα τρία χρόνια μου στην Ελλάδα"

Από την πλευρά του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα φαίνεται να χάνει πάσα ιδέα με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την πάροδο του χρόνου και την παρουσία του στην Ελλάδα.

" Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και το πληρώσαμε , στο δεύτερο παίξαμε όπως έπρεπε, γυρίσαμε την κατάσταση υπέρ μας, αλλά μετά την δεύτερη αποβολή ήταν δύσκολα τα πράγματα" είπε αρχικά ο μέσος του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα του "τριφυλλιού" από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε ερώτηση για την αποβολή του Μπουμσόνγκ, ο Βραζιλιάνος άσος είπε: " Θέλετε να μιλήσω σοβαρά; Δεν θέλω να μιλάω για τους διαιτητές αλλά κάθε χρονιά συμβαίνουν τα ίδια πράγματα. Είμαι τρία χρόνια και έχουν μεγαλύτερες ικανότητες οι διαιτητές από αυτά που βλέπουμε. Τον συγκεκριμένο διαιτητή τον έχω δει και σε προηγούμενα παιχνίδια και τα είχε πάει καλά, δεν ξέρω τι συνέβη σήμερα δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό."

Εν συνεχεία ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε για την συνέχεια, αναφέροντας: "Πρέπει να κερδίσουμε την διαδικασία τον πλει οφ δεν υπάρχουν πλέον άλλες επιλογές. Για μένα είναι σαν ένας εφιάλτης , τελείωσε η σεζόν και το μόνο που θα κάνουμε είναι για να παίξουμε για τα πλέι οφ. Θέλω να κερδίζω τίτλους. Είναι πολύ δύσκολο για μένα αυτό, πρέπει να κρατήσουμε την εικόνα και την συμπεριφορά που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο και να προχωρήσουμε στα πλέι οφ.

Στην Ελλάδα έχω ζήσει κάποια πράγματα για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Εσείς μάλλον είστε συνηθισμένοι γιατί δεν βλέπω να κάνετε τίποτα. Όλοι ξέρουν ότι πρόκειται να ξανασυμβούν. Για μένα είναι πολύ δύσκολο αυτό γιατί έχω συνηθίσει αλλιώς. Όταν συμβαίνουν πράγματα εκτός αγωνιστικού χώρου που δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε άλλα μας επηρεάζουν με κάνουν και αισθάνομαι άσχημα".

Καντέ: "Ο στόχος μας μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ"

Να κοιτάξουν την συνέχεια και να επικεντρωθούν στον στόχο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Σεντρίκ Καντέ. Ο διεθνής από το Μαλί αμυντικός των "πράσινων" στα αποδυτήρια έλεγε πως δεν έκανε παράβαση στην αποβολή του ενώ υποστήριξε πως επηρεάζουν τους συμπαίκτες του τα όσα γίνονται σε διοικητικό επίπεδο.

"Χάσαμε το παιχνίδι επειδή ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Αν παίζαμε καλύτερα από νωρίς και σκοράραμε πριν τον Βόλο θα τα καταφέραμε καλύτερα. Η αποβολή ήταν συνέπεια αυτής της κατάστασης.

Ο στόχος μας μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί και να τον πετύχουμε".

Σε ότι αφορά τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, ο άσος από το Μαλί τόνισε: "Δεν μας απασχολούν τα τα διοικητικά έχουμε πολλά να διορθώσουμε στον αγωνιστικό χώρο ου είναι πολύ σημαντικά, δεν είναι δική μας δουλειά θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ