ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαουδική Αραβία ή κρεμάει τα παπούτσια του ο Σανμαρτεάν

Albania's Migjen Basha, center, looks the ball as Romania's Lucian Sanmartean, left, goes for the ball during the Euro 2016 Group A soccer match between Romania and Albania at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Sunday, June 19, 2016. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Albania's Migjen Basha, center, looks the ball as Romania's Lucian Sanmartean, left, goes for the ball during the Euro 2016 Group A soccer match between Romania and Albania at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Sunday, June 19, 2016. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν μίλησε για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αδίκησαν τον εαυτό τους, αλλά και αδικήθηκαν από τα "εύθραυστα" πόδια τους. Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν είχε όλο το πακέτο για να κάνει μία μεγάλη καριέρα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Οι συχνοί τραυματισμοί του δεν τον άφησαν να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορούσε και μετά από μία περιπλάνηση σε Ρουμανία (Γκλόρια Μπίστριτσα, Βασλούι, Στεάουα, Παντούρι), Ελλάδα (Παναθηναϊκός) τα τελευταία χρόνια βγάζει το... ψωμί του στη Σαουδική Αραβία.

Η τελευταία ομάδα του ήταν η Αλ Τααβούν με την οποία ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του στο τέλος του μήνα. Στα 37 του χρόνια πια ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ δεν αποκλείεται να κρεμάσει τα παπούτσια του.

"Θα δούμε τι θα γίνει τους προσεχείς μήνες κι αν έφτασε για μένα η στιγμή να αποσυρθώ. Παρότι είναι λυπηρό, αν δεν προκύψει κάτι στην Αραβία, νομίζω πως θα έχει φτάσει η στιγμή να σταματήσω το ποδόσφαιρο..." τόνισε χαρακτηριστικά σε ερώτηση που του έγινε.

Photo credits: AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ