ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάντσεθ: "Έχουμε υποχρέωση να πολεμήσουμε"

Σάντσεθ: "Έχουμε υποχρέωση να πολεμήσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Σάντσεθ αναγνώρισε ότι η βαθμολογική διαφορά από τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη, ενώ ο Νίκος Καρέλης τόνισε ότι στο τέλος, ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται εκεί που πρέπει.

Η επιστροφή στην ενδεκάδα δεν συνοδεύτηκε από νίκη, αλλά ο Σέρχιο Σάντσεθ είδε το ποτήρι μισογεμάτο μετά την ισοπαλία 0-0 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε ότι οι ανασταλτικές λειτουργίες εξουδετέρωσαν τις επιθετικές τακτικές των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρχιο Σάντσεθ:

Για το παιχνίδι και την ισοπαλία: «Ήταν δύσκολος αγώνας, αλλά και οι δύο ομάδες στάθηκαν καλά τακτικά. Απόψε θεωρώ ότι κέρδισαν οι αμυντικοί τους επιθετικούς, όμως την καλύτερη ευκαιρία την είχε ο Παναθηναϊκός με το σουτ του Μπεργκ».

Για την απόδοσή του: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Για δύο μήνες δεν μπορούσα να παίξω. Έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένος, οξύς και η ομάδα συνολικά το ίδιο έπραξε. Παρ' όλα αυτά παίξαμε πολύ καλά, αλλά και ο αντίπαλος έδωσε ένταση στο ματς».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά το -8 από την κορυφή: «Η φανέλα με την οποία παίζουμε μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για το πρωτάθλημα. Βεβαίως υπάρχουν οι βαθμοί που μας χωρίζουν, αλλά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο έχω δει πολλά... Υποχρέωση μας είναι να πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων».

Καρέλης: "Να προσπαθήσουμε"

Ο Νίκος Καρέλης απέδωσε και στην ατυχία το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε γκολ, ενώ για τη συνέχεια τόνισε ότι υπάρχει η υποχρέωση της διεκδίκησης του τίτλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού: «Θα μπορούσαμε με τον Μπεργκ να σκοράρουμε, αλλά δεν μας βοήθησε η τύχη. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα ματς. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα κοιτάξουμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει... Πιστεύω ότι στο τελικό στάδιο θα είμαστε εκεί που πρέπει...».

Για τις αντιδράσεις και τις αποδοκιμασίες των οπαδών: «Πάντα υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Ο κόσμος περιμένει από εσένα πάντα να προσπαθείς και να παλεύεις».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ