ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάντσες: "Δεν χρειάστηκε πολύ για να με πείσει ο Ρόκα"

Σάντσες: "Δεν χρειάστηκε πολύ για να με πείσει ο Ρόκα"
INTIME SPORTS

Ο νέος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, Φακούντο Σάντσες, τόνισε ότι δεν χρειάστηκε πολύ ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, να απαντήσει θετικά στην πρόταση.

O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το Σάββατο (22/8) μέσω video την απόκτηση του 30χρονου Αργεντινού δεξιού μπακ, Φακούντο Σάντσες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Ο Νοτιοαμερικανός τόνισε ότι δεν χρειάστηκε και πολύ ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, να απαντήσει θετικά στην πρόταση των πρασίνων.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά για τον σύλλογο ώστε να με πείσει. Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε η πιθανότητα να έρθω στον Παναθηναϊκό σκέφτηκα πως θα είναι μια πρόκληση για μένα. Πρόκειται για έναν αναγνωρισμένο σύλλογο σε παγκόσμιο επίπεδο και θα γοήτευε κάθε ποδοσφαιριστή να αποτελέσει μέλος του, οπότε είχα μια σύντομη συνομιλία με τον Τσάβι μόνο μέσω μηνυμάτων και δεν χρειάστηκαν πολλά για να με πείσει", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στο γεγονός ότι παίζει για πρώτη φορά εκτός Αργεντινής: "Πρόκειται για μια επιλογή την οποία σκεφτόμουν εδώ και καιρό. Έπαιξε πολλά χρόνια στην Αργεντινή και θεωρούσα ότι αυτή ήταν η σωστή στιγμή για να αποκτήσω μια εμπειρία εκτός της χώρας μου. Το συζητήσαμε με την οικογένεια μου και θεωρήσαμε ότι αυτό ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ. Πρέπει μάλιστα να πω ότι η προοπτική της Ελλάδας μας άρεσε από την πρώτη στιγμή». Συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα ζήσω αυτή την εμπειρία συνεισφέροντας και εγώ από την πλευρά μου στην προσπάθεια να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να στοχεύει πάντα στην κορυφή".

Στη σημασία παρουσίας του Βιγιαφάνιες: "Βεβαίως αυτό θα με βοηθήσει πολύ και θα είναι πολύ πιο εύκολο για μένα ώστε αυτές τις πρώτες εβδομάδες να προσαρμοστώ στην καθημερινότητα της ομάδας αλλά και να μάθω περισσότερα απ’ όσα ήδη γνωρίζω για το σύλλογο αλλά και την πόλη. Επίσης πιστεύω πως θα έχω χρόνο να βελτιώσω τα αγγλικά μου για να έχω τη δυνατότητα να επικοινωνώ καλύτερα με όλα τα μέλη του Παναθηναϊκού".

Στο αργεντίνικο παρελθόν του τριφυλλιού: "Βεβαίως είναι κάτι που με γοήτευε. Γνωρίζω για τους Αργεντινούς που πέρασαν στο παρελθόν από το σύλλογο. Ξέρω ότι οι φίλοι τους αγάπησαν πολύ και εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε στο μέλλον το όνομα μου να συμπεριληφθεί σε αυτή τη λίστα".

Δελτίο Τύπου Intime

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ