ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρώτησαν για Ασίγκμπα στον Παναθηναϊκό

Ρώτησαν για Ασίγκμπα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο 25χρονος αμυντικός της Παναχαϊκής, Μαρκ Ασίγκμπα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, άρεσε στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού που μετά το ματς του Κυπέλλου πήραν κάποιες πληροφορίες για τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή.

Ο Μαρκ Ασίγκμπα ξεχώρισε σαν τη μύγα μες στο γάλα στο ματς της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό κρατώντας όλη την άμυνα των πατρινών στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με το τριφύλλι.

Ο ίδιος κέρδισε πολλές μονομαχίες, είχε σωτήριες και καθοριστικές επεμβάσεις και η εν γένει παρουσία του ήταν καθοριστική ώστε να μην ανοίξει και άλλο το σκορ υπέρ του Παναθηναϊκού.

Η παρουσία του 25χρονου Γκανέζου (σ.σ. έχει γεννηθεί στις 7 Ιουλίου 1990) δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους ανθρώπους του τριφυλλιού σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.

Εκπρόσωποι των πράσινων μετά το τέλος του αγώνα θέλησαν να μάθουν κάποια στοιχεία περισσότερα σχετικά με τον Ασίγκμπα, την παρουσία του στην Ελλάδα και το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα της Πάτρας.

Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Να σημειώσουμε ότι ο 25χρονος αμυντικός αγωνίζεται από τη σεζόν 2013-14 στην χώρα μας ξεκινώντας τη καριέρα του στην Ελλάδα από τον Φωκικό και τα δυο τελευταία χρόνια παίζει στην Παναχαϊκή με την οποία έχει 50 συμμετοχές.

Ο Ασίγκμπα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από τον Γενάρη θα μπορούσε να υπογράψει σε όποιον σύλλογο ήθελε με σκοπό να πάει μετά από έξι μήνες χωρίς η Παναχαϊκή να πάρει ούτε ένα ευρώ.

Οπότε από την άλλη είναι λογικό και οι ιθύνοντες της Πάτρας να θέλουν να πουλήσουν τον Ιανουάριο τον 25χρονο Γκανέζο ώστε να κερδίσουν και αυτοί κάτι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ