Ρόκα: "Κοιτάμε τον Οπάσο όπως και άλλες περιπτώσεις"

Ο Τσάβι Ρόκα μίλησε στο εξωτερικό για τον 30χρονο μπακ, Όσκαρ Οπάσο, λέγοντας πως είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός αλλά όχι η μόνη.

Μετά τον Ίσλα και το όνομα του Όσκαρ Οπάσο από την Κόλο Κόλο της Χιλής έπαιξε τις προηγούμενες μέρες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού αναφορικά με την ενίσχυση των πράσινων στο δεξί άκρο της άμυνας τους. Ο Τσάβι Ρόκα μίλησε στο εξωτερικό και δη στη La Cuerta για την περίπτωση του Οπάσο τονίζοντας πως ναι μεν είναι μια περίπτωση που απασχολεί το τριφύλλι αλλά όχι η μόνη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην La Cuerta:

"Ο Οπασό είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε και ξέρουμε καλά τα δεδομένα για την περίπτωση του. Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα κάτι δεδομένο για τους στόχους μας. Όπως κοιτάμε τον Οπάζο, κοιτάμε και άλλες περιπτώσεις παικτών που ταιριάζουν στο πρότζεκτ μας. Παρόλα αυτα, όπως σας λέω, αν υπάρχει κάτι για να κάνουμε γνωστό θα το κάνουμε στους ενδιαφερόμενους".

"Γενικά σαν κλαμπ κοιτάμε όλες τις αγορές, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της Χιλής. Η Εθνική Χιλής έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια. Είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα, με ένα καλό μιξ από έμπειρους παίκτες και νέους".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.