ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρόκα: "Κάθε ομάδα θα ήθελε τον Ίσλα"

Chile's Mauricio Isla stands on the field during a ceremony before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Uruguay in Santiago, Chile, Tuesday, Nov. 15, 2016. (AP Photo/Luis Hidalgo)
Chile's Mauricio Isla stands on the field during a ceremony before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Uruguay in Santiago, Chile, Tuesday, Nov. 15, 2016. (AP Photo/Luis Hidalgo) AP

Η τοποθέτηση του Τσάβι Ρόκα σε ιστοσελίδα της Χιλής για τον σπουδαίο 32χρονο δεξιό μπακ, Μαουρίσιο Ίσλα. που έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και το ανοικτό "παράθυρο" για την περίπτωσή του.

Για πρώτη φορά απ’ την ημέρα που οι Αργεντινοί αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μαουρίσιο Ίσλα, υπήρξε τοποθέτηση ανθρώπου του «τριφυλλιού» για το θέμα. Κι όχι... οποιουδήποτε, αλλά του ίδιου του Τσάβι Ρόκα, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα La Cuarta της Χιλής και μολονότι δεν επιβεβαίωσε 100% το «πράσινο» ενδιαφέρον, υπονόησε στις δηλώσεις του πως είναι ένας από τους δεξιούς μπακ που τον απασχολούν.

«Η πολιτική του συλλόγου μας είναι τέτοια που δεν ειλικρινά μπορώ να αναφερθώ στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας, ειδικά όταν υπάρχουν ανοικτές συζητήσεις. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ο Μαουρίσιο Ίσλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στο δυναμικό της», τόνισε αρχικά ο 46χρονος τεχνικός διευθυντής για τον 32χρονο μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ κι ενδιαφέρει παράλληλα και τις Μπόκα, Σεβίλλη, Μπέτις.

Και πρόσθεσε βάζοντας στην όλη κουβέντα και την οικονομική παράμετρο, με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προσεγγίσει τα χρήματα που έπαιρνε ο Ίσλα στην Τουρκία (πάνω από 1 εκατ. €): «Ως σύλλογος έχουμε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ το οποίο πρέπει να τηρήσουμε πιστά. Πάνω σε αυτή τη βάση εργαζόμαστε καθημερινά. Βρισκόμαστε όμως ακόμη στο ξεκίνημα των μεταγραφών. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δώνης: "Το καλύτερο κλίμα που έχω συναντήσει"
Παναθηναϊκός: Το "αντίο" σε Δώνη, Ινσούα και Γιόχανσον με δείπνο στη Γλυφάδα
Xριστογεώργος για νέος Βλαχοδήμος
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ