ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρισβάνης: "Ο πήχης έχει ανέβει για μας"

Ρισβάνης: "Ο πήχης έχει ανέβει για μας"
INTIME SPORTS

Οι προσδοκίες θα είναι υψηλότερες τη νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Σπύρος Ρισβάνης.

Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Τούμπα για να πάρει την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε καθώς υστέρησε στην τελική προσπάθεια αλλά και πάλι οι πράσινοι ολοκλήρωσαν μια πετυχημένη σεζόν.

Ο Σπύρος Ρισβάνης μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στις προσδοκίες για την επόμενη σεζόν οι οποίες θα είναι υψηλές αλλά οι πράσινοι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν:

«Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε. Ήμασταν κακοί στην τελική προσπάθεια αλλά σημασία έχει ότι προσπαθήσαμε και έπαιξαν παιδιά που είχαν να παίξουν καιρό. Το τιμ μας έδειξε εμπιστοσύνη, ο κόσμος μας βοήθησε και με την προσπάθεια όλων κάναμε μια πολύ καλή χρονιά.

Ο πήχης έχει ανέβει. Δεν μπορούμε να κάνουμε το τρία στα τρία, πάντα το θέλουμε, πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ τους πάντες που βρίσκομαι εδώ».

Λαγός: "Μια χρονιά επιτυχίας"

Από την πλευρά του ο Τάσος Λαγός υποστήριξε:

«Ολοκληρώθηκε μια χρονιά επιτυχίας. Θέλαμε να κλείσουμε καλά τη σεζόν, φάνηκε ότι θέλαμε τη νίκη, κάναμε ευκαιρίες αλλά ήμασταν επιπόλαιοι στα τελειώματα και εκεί κρίθηκε το ματς. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά και εμείς το ίδιο. Όλα έγιναν μέσα από τη δουλειά και τη θέληση καθώς και τη σωστή οργάνωση. Όλο το σταφ δουλεύει κάτι περισσότερο από επαγγελματικά, δημιουργήσαμε μία οικογένεια, το ταλέντο υπάρχει και προς το τέλος βγάλαμε πολλά καλά στοιχεία.

Η ομάδα χτίζεται πολύ καλά, έχουν μπει οι βάσεις και από κει και πέρα όλοι έχουν πάρει τις εμπειρίες τους, συνεχίζουμε έτσι, σε μια δύσκολη χρονιά. Σίγουρα η ομάδα έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές αλλά δεν πρέπει να μπούμε με τη νοοτροπία ότι πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. είμαστε δουλεμένοι και παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθούμε να κερδίζουμε. Στόχος μας και οι τρεις διοργανώσεις.

Ο κόουτς φάνηκε ότι έχει πολλές γνώσεις, έχει δουλέψει στο εξωτερικό, είναι φοβερός σαν άνθρωπος, ξέρει πώς να χειρίζεται τους παίκτες του και με τη δουλειά και τους βοηθούς που έχει είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ