ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρέις: "Όποιος κοιτάει μακριά χάνει το επόμενο ματς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νούνο Ρέις έχει στο μυαλό του μόνο το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και όχι τα παιχνίδια Κυπέλλου που ακολουθούν και εξήγησε τον λόγο.

Ο Νούνο Ρέις αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο ματς με τον Πανιώνιο την Πέμπτη και την Κυριακή δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ λόγω των απουσιών που αντιμετωπίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, την αγωνιστική κατάσταση του τριφυλλιού και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος έχει στο μυαλό του μόνο το ματς της Κυριακής και όχι το παιχνίδι του Κυπέλλου εξηγώντας και τον λόγο.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν ένα καλό παιχνίδι, ένας ωραίος και ισορροπημένος αγώνας. Βάλαμε το γκολ και μπορέσαμε να διαχειριστούμε το προβάδισμα. Βλέπει κανείς ότι η ομάδα μεγαλώνει, παίζει καλύτερα και βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Παίζοντας πάντα καλό ποδόσφαιρο προσβλέπουμε στο να παίρνουμε τις νίκες".

Για τη βελτίωση της εικόνας του Παναθηναϊκού:
" Λογικά η αλλαγή προπονητή και η είσοδος νέων ιδεών μας βοηθάει. Όλοι οι φίλαθλοι βλέπουνε ότι εμείς από την πλευρά μας αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τις ιδέες και τα θέλω του προπονητή μας. Και το βλέπουμε αρχίζοντας να κερδίζουμε αγώνες, να κερδίζουμε ντέρμπι και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:
"Η ομάδα δεν αποτελείται μόνο από συγκεκριμένους παίκτες. Έχει πολλούς και καλούς παίκτες, είμαστε όλοι επαγγελματίες και ο καθένας από εμάς περιμένει την ευκαιρία που θα του δοθεί για να παίξει με τον καλύτερο τρόπο. Ουσιαστικά βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο καράβι. Προσβλέπουμε στη νίκη και ευελπιστούμε να φύγουμε από τη Θεσσαλονίκη με τους τρεις πόντους της νίκης".

Για τις αρετές του ΠΑΟΚ:
"Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες όπως ο Ουάρντα και άλλοι παίκτες που ήρθαν στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά όπως ήδη έχουμε κάνει και να κάνουμε σωστή διαχείριση των συναισθημάτων μας και ουσιαστικά να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο:
"Δεν σκεφτόμαστε τόσο πολύ μακριά. Σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Άρα ο βασικός μας στόχος είναι το παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα και μετά έρχεται το ματς του Κυπέλλου. Όταν κάποιος σκέφτεται μακριά χάνει το επόμενο ματς, άρα καλύτερα να επικεντρωνόμαστε και να μην σκεφτόμαστε τόσο πολύ μακριά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ