ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρέις: "Οι παίκτες έχουν τη βασική ευθύνη για την εικόνα της ομάδας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νούνο Ρέις υποστήριξε μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα του Παναθηναϊκού ανήκει στους παίκτες του τριφυλλιού και όχι στον Αντρέα Στραματσόνι.

Ήταν από τους διακριθέντες παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πανιώνιο βοηθώντας τους πράσινους στο δεύτερο μέρος που αγωνίστηκε. Ο λόγος για τον Νούνο Ρέις που μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στη "NOVA" υποστήριξε ότι για την κακή εικόνα των πράσινων φταίνε οι παίκτες του Παναθηναϊκού και όχι ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Πορτογάλος αμυντικός υποστήριξε πως οι ίδιοι παίζουν όχι ο προπονητής ενώ σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική του απόδοση δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει όποτε τον χρειαστεί η ομάδα.

Η άποψη σου για το παιχνίδι;
"Είναι αλήθεια ότι το να κερδίζεις ένα βαθμό είναι καλύτερο από το να μην κερδίζεις κανέναν αλλά για τον Παναθηναϊκό αυτό είναι λίγο, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και πάντοτε πρέπει να κερδίζει και να επιδιώκει τους τρεις βαθμούς. Όντως η ομάδα δεν ήταν πάρα πολύ καλή στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σήμερα. Δεν αποδώσαμε όπως θέλαμε.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν καλύτερα, πιέσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά η αλήθεια είναι ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί, εμείς οι ίδιοι, εμείς είμαστε αυτοί που παίζουμε και πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε μια αντίδραση στις δυσκολίες που υπάρχουν".

Αυτή τη στιγμή η δυσφορία του κόσμου είναι προς το πρόσωπο του προπονητή, είναι μόνο θέμα προπονητή;
"Όταν υπάρχουν προβλήματα καταρχήν τα βάζουν με τον προπονητή και ουσιαστικά σε εκείνον στρέφονται τα βέλη. Όμως ο προπονητής παίζει στον αγωνιστικό χώρο; Όχι. Οι παίκτες παίζουν. Ο προπονητής από την πλευρά του προσπαθεί να προετοιμάσει το καλύτερο σύνολο το οποίο θα παίξει στον αγωνιστικό χώρο. Άρα ουσιαστικά εμείς οι παίκτες είμαστε αυτοί που με την πορεία μας και τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε θα πρέπει να αλλάξουμε την αρνητική γνώμη των φιλάθλων. Άρα θα έλεγα ότι πρώτα απ' όλα οι παίκτες έχουν τη βασική ευθύνη".

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο, τι άλλαξε;
"Όπως είπα και πριν όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα σκεφτόμαστε, πήγαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε για το τι πρέπει να κάνουμε για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Ο προπονητής προσπάθησε να μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε και όλοι μαζί μπήκαμε για να κάνουμε το καλύτερο. Κοιτάμε όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά να δούμε πως θα βελτιωθούμε".

Χάθηκε και μια ευκαιρία να μειώσει ο Παναθηναϊκός τη διαφορά από την κορυφή;
"Η αλήθεια είναι ότι εμείς κοιτάξαμε το παιχνίδι μας. Ο κατ' εξοχήν αντίπαλος μας είχε χάσει βαθμούς αλλά εμείς κοιτάξαμε πως θα κερδίσουμε εμείς την αναμέτρηση που είχαμε αλλά δεν τα καταφέραμε".

Ακολουθεί ένα παιχνίδι για το Κύπελλο σε μια δύσκολη έδρα κόντρα στον ΟΦΗ, τι περιμένεις εκεί;
"Είναι ένας αγώνας διαφορετικός, για μια άλλη διοργάνωση αλλά σκοπός μας είναι η νίκη. Μια νίκη που θα βελτιώσει την ομάδα, όλους όσους αποτελούν την ομάδα. Αυτό θα είναι κάτι που θα δώσει μια ανάταση και μια καλύτερη ψυχολογία στην ομάδα".

Όσες φορές έχεις κληθεί από τον προπονητή σου είσαι από τους διακριθέντες
"Θα σας απαντήσω στο ερώτημα σας με αυτό που λένε όλοι οι παίκτες, κοιτάζουμε να προπονούμαστε για να είμαστε ετοιμοπόλεμοι να παίξουμε όποτε μας το ζητήσει ο προπονητής. Εγώ από την πλευρά μου κοιτάω να προπονούμαι και να είμαι έτοιμος να αρπάξω οποιαδήποτε ευκαιρία έχω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ