ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεγκάκος, Χαντζάρας και Κέζος περιμένουν τον Δώνη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα τις αποφάσεις του για τους Στέφανο Ρεγκάκο, Δήμο Χαντζάρα και Φώτη Κέζο, που προπονούνται με τον Παναθηναϊκό.

Από τα χείλη του Γιώργου Δώνη... κρέμονται οι Στέφανος Ρεγκάκος, Δημοσθένης Χαντζάρας και Φώτης Κέζος. Οι τρεις ποδοσφαιριστές συμμετέχουν δοκιμαστικά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και περιμένουν την ετυμηγορία του 49χρονου προπονητή.

Ο Δώνης σκοπεύει να μειώσει τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεση του, αφού θεωρεί υπάρχουν υπεράριθμοι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποφασίσει και για τους τρεις υπό δοκιμή και να τους ενημερώσει.

Άλλωστε, οι Ρεγκάκος, Χαντζάρας και Κέζος δεν επιθυμούν άλλη καθυστέρηση και προτιμούν να μάθουν τα νέα το συντομότερο δυνατό. Ώστε στο αρνητικό για εκείνους ενδεχόμενο, να έχουν χρόνο να βρουν άλλη ομάδα μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Ένα ασφαλές δείγμα για το μέλλον των τριών ποδοσφαιριστών, θα αποτελέσει το σαββατιάτικο (18/8) φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό. Όποιος ή όποιοι εκ των τριών μείνουν εκτός αποστολής από τον Δώνη, δύσκολα θα κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ