ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψάχνει για δανεικό, περιμένοντας τον Ζέκα

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
Ζέκα EUROKINISSI SPORTS

Η κατάληξη του ενδιαφέροντος της Κοπεγχάγης για τον Ζέκα, θα επηρεάσει την αναζήτηση του Παναθηναϊκού για έναν κεντρικό χαφ.

Στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την πιθανότητα να προχωρήσει σε άλλη μία μεταγραφή. Ο Ουζουνίδης θα ήθελε ένα "οκτάρι" με οργανωτικές ικανότητες, ώστε να έχει μία εναλλακτική επιλογή με διαφορετικά χαρακτηριστικά στο δίδυμο των αμυντικών χαφ.

Όμως, το μπάτζετ έχει εξαντληθεί μετά την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα και ο προπονητής του Τριφυλλιού και οι συνεργάτες του αναζητούν τη λύση μέσω δανεισμού. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο 24χρονος Βραζιλιάνος της Αταλάντα, Ζοάο Σμιτζ, που μπορεί να έρθει ως δανεικός για έναν χρόνο.

Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (25/8) και εξαρτώνται από το ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για τον Ζέκα. Εφόσον η πρωταθλήτρια Δανίας επανέρθει με τρίτη πρόταση που θα ικανοποιήσει τον Παναθηναϊκό, τότε ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα αναπροσαρμοστεί εκ νέου. Εάν, όμως, δεν κατατεθεί νέα προσφορά από τη Δανία, οι πιθανότητες για τη δέκατη "πράσινη" μεταγραφή του καλοκαιριού θα μειωθούν σημαντικά.

Στο μεταξύ, η Κοπεγχάγη επικοινωνούσε στον Τύπο ότι το ποσό που πρότεινε στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (23/8) ήταν αυτό που είχε υποδείξει ο ατζέντης του Ζέκα, Κάρλος Γκονσάλβες. Σύμφωνα με τις "διαρροές", ο Πορτογάλος είχε λάβει υπόσχεση από τον Παναθηναϊκό ότι ο πελάτης του θα παραχωρηθεί έναντι συγκεκριμένου τιμήματος, εφόσον προέκυπτε πρόταση από το εξωτερικό. Κάτι που τελικά δεν έγινε και το Τριφύλλι άλλαξε στάση, ζητώντας μεγαλύτερο χρηματικό αντάλλαγμα.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάληξη της υπόθεσης του Ζέκα θα επηρεάσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, εάν πουληθεί ο Πορτογάλος, το προπονητικό επιτελείο θα αναγκαστεί να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του, με τον αρχηγό να παίζει ρόλο σε όλα τα επίπεδα της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεύτερες σκέψεις για Ζέκα στην Κοπεγχάγη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ