ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψάχνει 6.000.000 ευρώ ο Αλαφούζος

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NEOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOY ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ  (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NEOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOY ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει να ψάχνει ενδιαφερόμενους και υποψήφιους μετόχους για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ στόχος του είναι να μαζέψει 6.000.000 ευρώ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Απτόητος συνεχίζει την αναζήτηση "συμπαικτών" ο Γιάννης Αλαφούζος, ακολουθώντας το σχέδιο "λαϊκής συμμετοχής" που θέλει να εφαρμόσει για την σωτηρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας , αγνοεί τις συνεχόμενες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ψάχνει συνεχώς υποψήφιους μετόχους.

Το ποσό που θέλει να μαζέψει σε πρώτη φάση είναι 6.000.000 ευρώ όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal", δίχως να συμπεριλαμβάνεται η πιθανή συνδρομή του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Σύμμαχοι του Γιάννη Αλαφούζου είναι οι Αδαμάντιος Πολέμης και Θοδωρής Βασιλάκης, ενώ θα υπάρξουν κι άλλοι, λιγότερο γνωστοί, που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Πάντως τα 6.000.000 ευρώ (αν τελικά βρεθούν) μαζί και με τα 1.700.000 ευρώ που έχει τονίσει πως έχει διαθέσιμα ο Ανδρέας Βγενόπουλος, είναι ένα ποσό πολύ καλό για το ξεκίνημα του σχεδίου του Γιάννη Αλαφούζου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ