Πρωτοτυπία με το μέρος της Γενικής Συνέλευσης

Πρωτοτυπία με το μέρος της Γενικής Συνέλευσης

Η τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πραγματοποιηθεί στο "Γεώργιος Καλαφάτης", εξαιτίας της επικείμενης μετακόμισης.

Με μία "πρώτη" θα διεξαχθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός... Η διαδικασία δεν θα φιλοξενηθεί στα γραφεία, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά στο "Γεώργιος Καλαφάτης"!

Σύμφωνα με την αναγγελία, η Γενική Συνέλευση ορίστηκε για την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στις 13:00, στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού στο Κορωπί. Εφόσον δεν σημειωθεί απαρτία, τότε η ΓΣ θα επαναληφθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου, ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος!

Η επιλογή του "Γεώργιος Καλαφάτης" σχετίζεται με τη μετακόμιση της ΠΑΕ. Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, η διοίκηση και το προσωπικό πρέπει να έχουν φύγει από την οδό Ζηρίδη 10 στο Μαρούσι και να εγκατασταθούν επί της Λεωφόρου Πεντέλης στο Χαλάνδρι.

Ωστόσο, η προαναγγελία της Γενικής Συνέλευσης επιβάλλεται να αναφέρει ρητά τον τόπο και από τη στιγμή που έπρεπε να αποφευχθεί κάθε απρόοπτο, προτιμήθηκε το προπονητικό κέντρο.

Από εκεί και πέρα, στη θεματολογία προβλέπεται η έγκριση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, εγκρίσεις συμβάσεων, άλλα διαδικαστικά θέματα και η προκήρυξη Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24