ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού να "βγει" ο Φεβρουάριος

SUPERLEAGUE ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να διευθετήσουν τις πιο επείγουσες υποθέσεις για να αποφευχθεί η χρεοκοπία.

Όπως τα περισσότερα που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκού, έτσι και η μεταβίβαση της εξουσίας δεν εξελίχθηκε με ομαλό τρόπο. Η αποπομπή του Αγησίλαου Τουμαζάτου και η ανάληψη των αρμοδιοτήτων του από τους Βασίλη Κωνσταντίνου, Γιώργο Στάμο, Αλέκο Σφυρή και Στράτο Σωπήλη δεν προετοιμάστηκε κατάλληλα.

Οι επικεφαλής της διοίκησης συνεχίζουν να ενημερώνονται για τις εκκρεμότητες και δίνουν προτεραιότητα στις πιο επείγουσες, που επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία του Παναθηναϊκού. Μεταξύ αυτών ήταν η διευθέτηση των πέντε προσφυγών και η μετακόμιση σε νέα γραφεία, που έχουν απασχολήσει τους ιθύνοντες του "τριφυλλιού".

Από εκεί και πέρα, οι διοικούντες θέλουν να βάλουν τα πράγματα σε μία σειρά και αφού ξεπεράσουν τις άμεσες δυσκολίες, να καταστρώσουν ένα πλάνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, επειδή εμφανίζονται διαρκώς νέες αξιώσεις και τα έσοδα είναι περιορισμένα. Ωστόσο, είναι κάτι που έχει ζητήσει ο Γιάννης Αλαφούζος και αποτελεί αναγκαιότητα για τον Παναθηναϊκό.

Σε πρώτη φάση, το ζητούμενο είναι να "βγει" ο Φεβρουάριος. Να πληρωθούν οι παίκτες το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου, να πάρουν έναν μισθό οι εργαζόμενοι και ο Παναθηναϊκός να πληροί τα κριτήρια για την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, ώστε να μην υποβιβαστεί. Αν επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, τότε η ΠΑΕ θα αποφύγει σε μεγάλο βαθμό τη χρεοκοπία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ