ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτος αρχηγός του Παναθηναϊκού ο Κουρμπέλης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι ο πρώτος αρχηγός του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν μετά από απόφαση του Ουζουνίδη. Οι Βιγιαφάνιες, Μολέντο και Μολίνς συμπληρώνουν την τετράδα.

Στην επιλογή του Δημήτρη Κουρμπέλη κατέληξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για πρώτο αρχηγό του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν. Ο 49χρονος τεχνικός θέλησε να επιβραβεύσει με αυτόν τον τρόπο τον διεθνή μέσο για την θετική του παρουσία στο τριφύλλι αλλά και για τον χαρακτήρα που έχει.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αποτελεί και "παιδί του" καθώς ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε ζητήσει πέρυσι τον Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό.

Την τετράδα συμπληρώνουν οι Μολέντο, Βιγιαφάνιες και Μολίνς με τους δυο τελευταίους να αποτελούν επιλογή έκπληξη από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενώ εκτός έμεινε ο Κουτρουμπής που είχε φορέσει το περιβραχιόνιο στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Για τον Μολέντο όλοι το περίμεναν πως θα είναι ανάμεσα στους αρχηγούς καθώς είναι μια ηγετική φυσιογνωμία ενώ αναφορικά με τους Βιγιαφάνιες και Μολίνς, στο πρώτο μέτρησε ότι είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και παράλληλα μπορεί να έχει άμεση σχέση και με τους λάτιν ποδοσφαιριστές των πράσινων.

Όσο για τον Μολίνς είναι ο μοναδικός που μιλάει τόσες πολλές γλώσσες και ουσιαστικά μπορεί να συνεννοηθεί με τους περισσότερους συμπαίκτες του. Όπως έκανε δηλαδή μέχρι τώρα και ο Ζέκα.

Μάλιστα ο Ουζουνίδης είχε στην διάρκεια της Παρασκευής συνομιλία και με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα είναι αρχηγοί του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ