ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη προβολή για το "Becoming Zlatan"

Πρώτη προβολή για το "Becoming Zlatan"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χουάν Ρότσα, ο Διαμαντής Χουχούμης, ο Μίκαελ Νίλσον μαζί με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, εκπροσώπησαν τον Παναθηναϊκό στην avant premiere της κινηματογραφικής παραγωγής "Becoming Zlatan". Διαβάστε τις δηλώσεις τους. (PICS)

Η πρώτη προβολή της ταινίας "Becoming Zlatan" στην Ελλάδα, συνδυάστηκε με τον Παναθηναϊκό... Η γαλλική παραγωγή προβλήθηκε στον κινηματογράφο "Δανάο" το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) και παρόντες ήταν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χουάν Ρότσα, Μίκαελ Νίλσον και Διαμαντής Χουχούμης.

Επίσης, απονεμήθηκαν τα βραβεία στους 11 νικητές του διαγωνισμού "Zlatan style", με τα νικητήρια γκολ να προβάλλονται πριν την ταινία. Ακόμα, μετά την προβολή, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των θεατών και των Ζιλμπέρτο, Ρότσα, Νίλσον και Χουχούμη, για το ποδόσφαιρο και την ανάδειξη ενός ποδοσφαιριστή.

Η ταινία παρακολουθεί την πορεία του Ιμπραχίμοβιτς από τη Μάλμε, στον Άγιαξ και μέχρι τη μεταγραφή στη Γιουβέντους. Ουσιαστικά, την εποχή που ο Σουηδός διαμορφώθηκε ποδοσφαιρικά και έγινε αυτός τον οποίο παρακολουθούν οι φίλαθλοι σήμερα...

Ρότσα: "Μου άρεσε η εποχή με τους πολλούς Έλληνες"

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Χουάν Ρότσα μίλησε για τον Ιμπραχίμοβιτς, τους σύγχρονους ποδοσφαιριστές και τις συνθήκες που έχουν μεταβληθεί στο άθλημα με την πάροδο των ετών. Πάντως, για τον Παναθηναϊκό απέφυγε να πει πολλά πράγματα...

Για τον Ζλάταν και το ποδόσφαιρο: «Αν κοιτάμε την ιστορία του Ιμπραΐμοβιτς μέχρι τώρα, αυτό που έκανε και κάνει είναι λίγοι. Γι' αυτόν, όμως, είναι ιστορία. Εμείς οι φίλαθλοι λέμε τι ωραία ζωή που κάνει, τι φήμη, τι δόξα, όμως είναι για λίγους να κάνουν τέτοια καριέρα τόσων ετών... Σε κάθε παιχνίδι οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Πέρα από ταλέντο υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα. Ξεκινάμε από τον Ντι Στέφανο, ήρθε ο Σίβορι, μετά ο μεγάλος Ντιέγκο κι εκεί που λέγαμε ότι έσπασε το καλούπι, ήρθε ο Λίο.

Έχω την εντύπωση πως οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουν τώρα οι ποδοσφαιριστές είναι αυτές που τους κάνουν να έχουν διάρκεια. Τέτοιο επιτελείο, δεν είχε κανείς από τους Αργεντινούς για τους οποίους μιλάω εγώ και τους οποίους θαύμαζα. Στα παιδιά λέω ότι δεν αρκεί μόνο το ταλέντο και θέλει δουλειά. Όλα αυτά που προσφέρει ένας σύλλογος, αν έχεις λίγο ταλέντο, μπορείς να φτάσεις στην κορυφή».

Για τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: "Δεν είμαι μέσα στον Παναθηναϊκό για να μιλήσω... Αν ήμουν, θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα. Παρακολουθώ απ' έξω κι ελπίζω να μπει πάλι στο δρόμο που είχε χαράξει εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό. Θα μιλήσω σαν απλός φίλαθλος και θα πω ότι μου άρεσε η εποχή που υπήρχαν πολλοί Έλληνες στην ομάδα. Είναι η άποψή μου αυτή...

Όταν επιλέγεις έναν ποδοσφαιριστή για έναν μεγάλο σύλλογο, θέλει μεγάλη προσοχή. Εγώ έφτασα από την Αργεντινή 20 Δεκεμβρίου και λίγες μέρες μετά έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι. Τότε ήταν και 40 ώρες ταξίδι! Με έπεισε ο πρόεδρος τότε να παίξω το πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη. Αυτές οι εποχές τελείωσαν και είναι άλλη η ιστορία τώρα. Πολλές φορές από τα λάθη σου μαθαίνεις".

Χουχούμης: "Συγκεντρώνομαι μόνο στο παρόν"

Την ομάδα του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Διαμαντής Χουχούμης, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αναδείχτηκε από την ακαδημία. Ό νεαρός αριστερός μπακ αναφέρθηκε στην δική του εξέλιξη και στο μέλλον του με τα πράσινα. Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι παρών σε μια τέτοια εκδήλωση... Είναι σημαντικό για τα παιδιά να δουν μέσα από το ντοκιμαντέρ αυτό τη ζωή ενός τόσο μεγάλου ποδοσφαιριστή και να βιώσουν όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τα επιτεύγματα στα οποία έχει φτάσει. Εγώ έχω περάσει από τις ακαδημίες και μπορω να καταλάβω πως νιώθουν τα παιδιά και πως ονειρεύονται να παίξουν στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού κι έτσι δίνω το “παρών” εκπροσωπώντας τη νέα γενιά. Ό,τι γράφτηκε κι ό,τι έγινε είναι στο παρελθόν. Κοιτάζω μόνο το παρόν και θέλω να δώσω το 100% για τον Παναθηναϊκό».

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

Πρώτη προβολή για το "Becoming Zlatan"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρώτη προβολή για το "Becoming Zlatan"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρώτη προβολή για το "Becoming Zlatan"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρώτη προβολή για το "Becoming Zlatan"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρώτη προβολή για το "Becoming Zlatan"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρώτη προβολή για το "Becoming Zlatan"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ