ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη προπόνηση για τους Κάτσε και Μυστακίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Κάτσε και Μυστακίδης προπονήθηκαν την Πέμπτη και τέθηκαν στη διάθεση του Ουζουνίδη, ενώ οι Τζανδάρης και Άλτμαν δεν θα αγωνιστούν εναντίον του Παναιτωλικού.

Τους Εργκούς Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη καλωσόρισε στην προπόνηση της Πέμπτης (1/2) ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Τριφυλλιού σύστησε τους δύο ποδοσφαιριστές και είχε μία πρώτη συνομιλία μαζί τους για την ενσωμάτωση τους στην ομάδα.

Ο Κάτσε πήρε τη φανέλα με τον αριθμό "5" και ο Μυστακίδης αυτή με το "9", ενώ το πιθανότερο είναι πως θα κάνουν ντεμπούτο στο αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, λόγω των πολλών απουσιων και των λίγων λύσεων.

Στο συγκεκριμένο ματς δεν πρόκειται να αγωνιστούν οι Όμρι Άλτμαν και Φάνης Τζανδάρης, που νιώθουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Έτσι και αλλιώς, δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνια τραυματίες Λουτσιάνο, Μολίνς και Μουνιέ, που κάνουν αποκατάσταση.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις συναρμογής με πάσες, επιθετική ανάπτυξη και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ