ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη για Μακέντα στον Παναθηναϊκό, μέσα και οι Οικονόμου, Κουλιμπαλί

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή του Παναθηναϊκού τον Φεντερικό Μακέντα ενώ έχω στην διάθεση του και τους Οικονόμου, Κουλιμπαλί που είχαν μείνει εκτός αποστολής για το ματς με την ΑΕΛ.

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με την αποστολή της περασμένης εβδομάδας για τον αγώνα με την ΑΕΛ και τον Φεντερίκο Μακέντα για πρώτη φορά στην 20άδα θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό.

Συγκεκριμένα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα εκτός έμειναν οι Τζανδάρης, Αποστολάκης και Θεοχάρης και στη θέση τους εκτός του Μακέντα βρίσκονται και οι Οικονόμου, Κουλιμπαλί που είχαν κριθεί ανέτοιμοι για το ματς στην Λάρισα.

Συγκεκριμένα στην 20άδα βρίσκονται οι Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι: Τζανδάρης που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Μουνιέ που κρίθηκε ανέτοιμος καθώς είχε χάσει πολλές προπονήσεις αλλά και οι Ξενόπουλος, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Κουντουριώτης, Παντελάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Άλτμαν, Σιφναίος και Σέχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ