ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη άρνηση της Κιέβο για τον Εμποκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έκανε την πρώτη προσπάθεια για να κρατήσει τον Εμποκού, αλλά η πρόταση του δεν ικανοποίησε την Κιέβο.

Η βούληση των Λυμπερόπουλου και Ουζουνίδη να κρατήσουν τον Πολ Ζοσέ Εμποκού στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, είναι δεδομένη. Όμως, δεδομένη είναι και η δυσκολία που αντιμετωπίζουν, λόγω του μικρού μπάτζετ που θα έχουν στη διάθεση τους και των υψηλών απαιτήσεων της Κιέβο.

Η ιταλική ιστοσελίδα " Tuttomercatoweb" επιβεβαίωσε την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, όπως και τις αντιξοότητες του εγχειρήματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κιέβο θέλει πολλά χρήματα για να πουλήσει τα δικαιώματα του Κογκολέζου εξτρέμ και απέρριψε την πρώτη κρούση που δέχτηκε.

Προς το παρόν, ο Λυμπερόπουλος έχει μικρά περιθώρια ελιγμών και θα αναμένει τις εξελίξεις, ευελπιστώντας να μην βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τις απαιτήσεις της Κιέβο για τον Εμποκού.

Υπενθυμίζεται πως ο δανεισμός του Εμποκού από την Κιέβο στον Παναθηναϊκό λήγει τον Ιούνιο του 2017 και προβλέπεται ρήτρα ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ