ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτα ο Βέμερ, μετά οι παίκτες

ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βέμερ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα αναθεωρήσει το οικονομικό πλάνο, ώστε να εξοικονομήσει πόρους για την εξόφληση του Βέμερ. Βάση συζήτησης η πρόταση του Γερμανού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Αμέσως μετά την απόρριψη του αιτήματος του Παναθηναϊκού από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης για τον Γενς Βεμέρ, σήμανε συναγερμός στο επιτελείο του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο μεγαλομέτοχος συγκάλεσε σύσκεψη με τους συνεργάτες του, προκειμένου να αναλύσουν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και να αποφασίσουν πώς θα αποτρέψουν τον υποβιβασμό.

Εύλογα, το μυαλό όλων στρέφεται στην προφανή λύση: την εξόφληση της οφειλής των 453.685 ευρώ προς τον Γερμανό. Όμως, αν ο Αλαφούζος είχε (ή ήθελε) αυτή τη δυνατότητα, τότε δεν θα υπήρχε θέμα και απλώς θα έδινε την εντολή για την καταβολή του ποσού.

Ο Αλαφούζος επιμένει ότι η ρευστότητά του δεν του επιτρέπει την αύξηση της χρηματοδότησης της ΠΑΕ και εξαναγκάζεται στην ιεράρχηση των εκκρεμοτήτων, ώστε να εξοικονομήσει τους πόρους για να πληρώσει τον Βέμερ.

Αυτό θέλησε να επιλέξει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του και μετά από εξέταση των διαθέσιμων κεφαλαίων.

Και το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι η καθυστέρηση στην καταβολή χρημάτων στους παίκτες να σχετίζεται με την απόφαση του μεγαλομετόχου για τον ανασχεδιασμό των πληρωμών.

Επίσης, η πρόταση του Κουτρουμπή για συμβιβασμό θα "παγώσει" προσωρινά, αφού δεν περισσεύουν τα λεφτά που πρέπει να δοθούν.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι αφαιρούμενοι βαθμοί αυτής της εβδομάδας είχαν... ξεγραφτεί από τον Αλαφούζο και το περιβάλλον του. Η προσοχή τους εστιάζεται στο τρίτο "-3" για την υπόθεση της οφειλής στον Βέμερ που θα επιβάλλει η Superleague από τη Δευτέρα και το οποίο θα είναι το καταληκτικό - αν δεν βρεθεί λύση- διότι επιφέρει υποβιβασμό.

Γι' αυτό, στην επικοινωνία μεταξύ των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού και των εκπροσώπων του Βέμερ, η πρόταση των δεύτερων (250.000 ευρώ άμεσα και τα υπόλοιπα 200.000 ευρώ σε δόσεις) θα αποτελέσει τη βάση συζήτησης...

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επτά μέρες από τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός
Πάλι έξαλλοι οι απλήρωτοι παίκτες του Παναθηναϊκού
Ο Αυλωνίτης επέστρεψε στη Στουρμ Γκρατς
Κολιτσιδάκης: "Εγγύηση ο Γιαννακόπουλος"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ