ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϋπήρχε ο τεχνοκράτης, υπενθυμίζουν στον Παναθηναϊκό

Προϋπήρχε ο τεχνοκράτης, υπενθυμίζουν στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι έχουν καταθέσει πρόταση για πρόσληψη τεχνοκράτη πρόεδρου στη Superleague εδώ και καιρό, αλλά ο Ολυμπιακός την είχε απορρίψει λόγω Μποροβήλου.

Μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Superleague, διαδίδεται ότι με πρωτοβουλία του Ολυμπιακού, αποφασίστηκε να προσληφθεί τεχνοκράτης πρόεδρος στη θέση του Γιώργου Μποροβήλου, ο οποίος θα έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και θα αναλάβει να διαχειριστεί τις υποθέσεις.

Ωστόσο, ο τεχνοκράτης πρόεδρος δεν είναι κάτι νέο... Αποτελεί μία παλαιότερη πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία όμως δεν είχε τύχει θετικής αποδοχής από τον Ολυμπιακό και το μπλοκ των προσκείμενων ομάδων.

Στο Τριφύλλι θεωρούν ότι η πρόταση ανασύρθηκε από το συρτάρι αυτή την εποχή, επειδή στον Πειραιά βλέπουν την επιρροή τους να μειώνεται και χρειάζονταν έναν αντιπερισπασμό! Ταυτόχρονα, παρατείνουν για μερικούς μήνες την παραμονή του Γιώργου Μποροβήλου στην προεδρία, έναν παράγοντα τον οποίο οι πράσινοι θεωρούν κοινωνό των συμφερόντων του Ολυμπιακού.

Επιπροσθέτως, ο στόχος των ιθυνόντων του Ολυμπιακού ήταν να εκλεγούν πλην του Τάκη Αγραφιώτη, άλλα δύο στελέχη ομάδων προσκείμενων στους ίδιους, ως εκπρόσωποι της Superleague στο ΔΣ της ΕΠΟ. Αυτό δεν επετεύχθη, αφού την τριάδα "έσπασε" ο Αλέξης Δέδες της ΑΕΚ. Κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό στην Πλατεία Αλεξάνδρας...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ