ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβα ενδεκάδας από τον Στραματσόνι

Πρόβα ενδεκάδας από τον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στραματσόνι φαίνεται πως θα επαναφέρει τη διάταξη 4-2-3-1 για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ έδειξε ποιους σκέφτεται να αρχίσει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Μερικές από τις σκέψεις του για την τακτική που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, φανέρωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στην προπόνηση της Παρασκευής (19/2). Ο Ιταλός προπονητής φαίνεται πως καταλήγει στο 4-2-3-1 ως την κατάλληλη διάταξη για τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και την κατοχή της μπάλας, που εκτιμά ότι θα δώσει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Στραματσόνι δοκίμασε τον Στιλ γκολκίπερ, διατήρησε την τετράδα των Μέστο, Κουτρουμπή, Τελάντερ και Πράνιτς στην άμυνα, ενώ στη μεσαία γραμμή οι Λουντ και Αμπέντ αποτέλεσαν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Βιγιαφάνιες είχε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, ο Μπεργκ ήταν στην κορυφή της επίθεσης και οι Καλτσάς, Κλωναρίδης στα δύο άκρα.

Ο Εβανζελίστα είναι έτοιμος και θα μπορούσε να πάρει μία θέση στην τριάδα των χαφ, όπως και ο Μαμούτε στην επίθεση, αλλά δεν είναι το πιο πιθανό σενάριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ