ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτίμησαν το εξωτερικό οι παίκτες του Παναθηναϊκού για το Πάσχα

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αρκετοί εκ των ξένων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού επέλεξαν το εξωτερικό ώστε να "γεμίσουν τις μπαταρίες" τους στις διακοπές του Πάσχα.

Στο εξωτερικό θα περάσουν τις γιορτές του Πάσχα αρκετοί εκ των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού οι οποίοι ήδη έχουν αναχωρήσει από την Ελλάδα και αναμένεται να επιστρέψουν την Δευτέρα του Πάσχα αφού η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Τρίτη (18/4).

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το Ντουμπάι είναι ο προορισμός που έχει προσελκύσει τους περισσότερους καθώς πλην του Εμποκού στα ΗΑΕ έχουν ταξιδέψει και ο Μάρκους Μπεργκ με τον Ράσμους Τελάντερ μαζί με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους.

Ο έτερος Σουηδός, Νίκλας Χουλτ, έχει επιλέξει την Ιταλία και συγκεκριμένα τη Ρώμη μαζί με την γυναίκα του και μάλιστα έχει επισκεφθεί όλα τα αξιοθέατα της ιταλικής πόλης.

Σε μια μεγάλη πρωτεύουσα αλλά αρκετά πιο βόρεια ταξίδεψε και ο Λουντ ο οποίος με την σύντροφο του βρίσκονται στο Λονδίνο με τον Φινλανδό όμως και στις διακοπές του να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα στον διάδρομο προκειμένου να μείνει σε καλή κατάσταση.

Ο Μέστο επέλεξε να περάσει αυτές τις μέρες στην Ιταλία αλλά σε ένα παραθαλάσσιο μέρος συνοδευόμενος και αυτός από την γυναίκα του.

Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζέκα, θα μείνει στην Ελλάδα και θα τηρήσει για πρώτη φορά τα ελληνικά έθιμα καλεσμένος ενός φίλου του στην Γλυφάδα. Από τη στιγμή άλλωστε που έγινε και επίσημα Έλληνας πρέπει να μάθει πως είναι το ελληνικό Πάσχα και τα έθιμα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ