ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Προτιμά τον Παναθηναϊκό ο Ίσακ"

"Προτιμά τον Παναθηναϊκό ο Ίσακ"
Ίσακ

Το Sport24.gr μεταφέρει τις εκμυστηρεύσεις του Μίκαελ Ίσακ σε Σουηδούς δημοσιογράφους για το μέλλον του μετά τη Ράντερς.

Ο Παναθηναϊκός είναι η προτίμηση του Μίκαελ Ίσακ για τη συνέχεια της καριέρας του, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες του Sport24.gr. Ο Σουηδός στράικερ επιθυμεί να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα με τον Μάρκους Μπεργκ και δεν το κρύβει, μιλώντας με συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

O Ίσακ φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί ότι θα αποχωρήσει από τη Ράντερς τον Ιανουάριο και δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017.

Ωστόσο,- με βάση το ρεπορτάζ - επειδή ο Ίσακ εκτιμά την ευκαιρία που του έδωσε η Ράντερς πριν 2,5 χρόνια, το καλοκαίρι του 2014, θέλει να της εξασφαλίσει ένα οικονομικό αντίτιμο. Για αυτό, δεν συζητά να υπογράψει από την 1η Ιανουαρίου σε άλλη ομάδα και να μετακινηθεί την 1η Ιουλίου ως ελεύθερος.

Όσον αφορά το δίλημμα Παναθηναϊκός ή Άντερλεχτ, ο Ίσακ αν και έχει σε υπόληψη το βελγικό πρωτάθλημα, προτιμά την Αθήνα. Διότι θέλει να συνυπάρξει με τον Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίο πιστεύει πως θα τον βοηθήσει στην προσαρμογή και στην ανάδειξη του…

Φυσικά, η κατάληξη του Ίσακ εξαρτάται από τη Ράντερς, η οποία έχει τα δικαιώματα του έως τον Ιούνιο. Εάν οι απαιτήσεις της διατηρηθούν στο 1 εκατομμύριο ευρώ, τότε δύσκολα θα τις ικανοποιήσει ο Παναθηναϊκός ή η Άντερλεχτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

And what about Mikael Ishak;
Ο Παναθηναϊκός προσφέρει περισσότερα από την Άντερλεχτ για Ίσακ
Κουρμπέλης και επίσημα στον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ