ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μαμπουλού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)
Μαμπουλού EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αναζητά επιθετικό και στη λίστα του βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 26χρονος Γάλλος του ΠΑΣ Γιάννινα, Κριστοφέρ Μαμπουλού.

Παίκτη που να πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ στη γραμμή κρούσης του ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" έχουν μείνει με τον Σουηδό φορ και με τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος αδυνατεί να παίξει σε διαδοχικά ματς και χρειάζεται ειδική διαχείριση.

Στο "τριφύλλι" έχουν προταθεί πολλοί ποδοσφαιριστές και ένας από αυτούς είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Κριστοφέρ Μαμπουλού του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γάλλος στράικερ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της Ηπείρου και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια, έχοντας σημειώσει 4 γκολ.

Ο 26χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019 στην ομάδα των Ιωαννίνων, επομένως για να παραχωρηθεί θα πρέπει να λάβει χρήματα ο ΠΑΣ. Με τις εμφανίσεις του ο πρώην στράικερ της Μπαστιά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων. Είναι αξιοσημείωτο πως προ ημερών τα Γιάννινα απέρριψαν δύο προσφορές.

Η μία ήταν από την Καραμπούκσπορ και η άλλη από την Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ. Οι δύο τουρκικές ομάδες κατέθεσαν επίσημες προτάσεις στους Ηπειρώτες για τον Μαμπουλού, αλλά η διοίκηση απαίτησε περισσότερα χρήματα για να τον πουλήσει. Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν καλές σχέσεις, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι οι "πράσινοι" θα αποκτήσουν τον Γάλλο φορ.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Γιαννιώτες δανείστηκαν από το "τριφύλλι" τον Χρήστο Δώνη, ενώ είχαν γίνει συζητήσεις και για την περίπτωση του Διαμαντή Χουχούμη, άσχετα αν τελικά ο 22χρονος αριστερός μπακ έμεινε στον Παναθηναϊκό. Ο Μαμπουλού λοιπόν έχει προταθεί στους Πράσινους (όπως και αρκετοί επιθετικοί από το εξωτερικό) και μένει να φανεί εάν κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ