ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Προτάθηκε στη Φιορεντίνα ο Βιγιαφάνιες"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού φέρεται να έθεσε τον Λούκας Βιγιαφάνιες, υπόψη του αθλητικού διευθυντή της Φιορεντίνα, Πανταλέο Κορβίνο, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την πώλησή του.

Στην Φιορεντίνα φέρεται να πρότεινε τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός... Αυτή την πληροφορία αναπαράγουν ιταλικές ιστοσελίδες, επικαλούμενες το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας "footmercato".

Σύμφωνα με την ιταλική εκδοχή, εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Φιορεντίνα, Πανταλέο Κορβίνο και έθεσε υπόψη τον Αργεντινό χαφ. Όμως, ο Ιταλός παράγοντας δεν έδειξε ενδιαφέρον και η συζήτηση δεν συνεχίστηκε.

Ο Βιγιαφάνιες είναι μαζί με τον Κουρμπέλη οι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να αποφέρουν σημαντικά έσοδα στον Παναθηναϊκό μέσω της πώλησης τους και φαίνεται πως οι ατζέντηδες που λειτουργούν σε συνεννόηση με τη διοίκηση, ψάχνουν προσφορές.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο μειονέκτημα για τον Αργεντινό είναι ότι δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και μειώνεται η αγοραστική αξία του. Κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα δεν θα πωληθεί, προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ